Un consilier PSD cere desfiintarea unor companii municipale. Viceprimarul Badulescu: Si cea unde munceste fiul dvs?

Marti, 30 Octombrie 2018, ora 12:38
5928 citiri
Un consilier PSD cere desfiintarea unor companii municipale. Viceprimarul Badulescu: Si cea unde munceste fiul dvs?
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Scandalul din sanul PSD continua in Consiliul General al Capitalei intre unii consilieri ai partidului si primarul Gabriela Firea.

Dupa ce saptamana trecuta, consilierul Orlando Culea a lansat o petitie cerand demiterea edilului, marti dimineata, el a facut un nou apel catre colegii sai din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

"Fac apel la responsabilitate si seriozitate in adoptarea hotararilor. Solicit renuntarea la abordari pripite, in privinta problemelor bucurestenilor, doar de dragul imaginii proprii care ajunge sa primeze. Chem la dialog toate grupurile politice si la deschidere in promovarea transparentei procesului decizional. Idei bune si cunostinte de specialitate pot avea si alti oameni, nu doar cativa care au pierdut simtul realitatii si curajul de a se exprima liber, ca sa nu isi strice confortul pozitiilor", a scris Culea pe Facebook.

Dupa ce timp de doi ani a fost presedinte de sedinta si a stat alaturi de Firea la prezidiu, Culea sustine acum desfiintarea unora dintre companiile recent infiintate de Primaria Capitalei. Nemultumit de acest lucru, viceprimarul Aurelian Badulescu a avut o reactie chiar in timpul sedintei consiliului:

"Domnule Culea, ati dori desfiintarea Companiei Imobiliare unde munceste si fiul dvs?". Conform unor surse citate de Pro TV, fiul lui Culea ar lucra in Compania Municipala Imobiliara Bucuresti ca analist de informatii.

Pe de alta parte, in timpul sedintei, Gabriela Firea i-a acuzat pe Orlando Culea si alta consiliera PSD ca ar fi recompensati de conducerea partidului pentru scandalul facut in CGMB cu o functie de consul si un loc pe liste la alegerile europarlamentare din 2019.

"Se negociaza postul din consiliul general cu functii. Sa nu credeti ca i-a apucat brusc starea de responsabilitate, de zen. Interesul poarta fesul", a adaugat Firea.

Amintim ca saptamana trecuta consilierul general Orlando Culea a lansat o petitie in care solicita conducerii PSD initierea "urgenta" de alegeri in Organizatia Bucuresti, considerand ca demiterea Gabrielei Firea "este o necesitate".

Conform petitiei, toate marile proiecte din Primaria Capitalei se fac doar pentru imaginea primarului general, Gabriela Firea, iar pe ordinea de zi sunt puse doar proiectele care convin edilului.

De asemenea, conducerea PSD Sector 5 a exclus din partid patru consilieri generali, Florea Ancuta Doina, Pavel Marius Adrian, Sandulescu Nina si Suhan Valeriu Nicolae, "pentru voturi repetate impotriva intereselor legitime ale cetatenilor", dupa ce, recent, liderul organizatiei, primarul Daniel Florea, ceruse in CExN acelasi lucru si pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Firea cearta consilier Culea, #Forea cearta consiliu Culea , #primar Bucuresti