Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vom mai avea concerte in Piata Constitutiei? Firea evita un raspuns clar (Video)

Miercuri, 06 Iulie 2016, ora 15:31
3907 citiri
Vom mai avea concerte in Piata Constitutiei? Firea evita un raspuns clar (Video)
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dat, miercuri, noi lamuriri in legatura cu organizarea de evenimente in centrul Bucurestiului, sustinand ca nu a vrut niciodata sa le interzica, ci doar a fost gresit inteleasa.

Totusi, in ce priveste concertele din Piata Constitutiei, Firea a evitat sa dea un raspuns clar. Amintim ca marti primarul general declara ca astfel de evenimente nu vor mai primi avize si se vor muta in locuri precum Arena Nationala sau Romexpo, pentru a nu mai bloca traficul rutier.

Miercuri, intrebata daca Primaria va mai acorda autorizatii pentru concerte si evenimente, Gabriela Firea a raspuns vag. "Bineinteles ca viata sportiva si culturala va cunoaste chiar cu o amploare fata de perioada precedenta", a spus edilul, fara sa precizeze exact cum ramane cu concertele din Piata Constitutiei, unde vara aceasta sunt asteptati artisti si trupe de renume international, precum Iron Maiden, Muse, Sia si Rihanna.

In schimb, mai limpede a fost pozitia edilului in legatura cu Maratonul International Bucuresti. Dupa ce Pro Sport a scris ca maratonul e in pericol, Firea a asigurat, printr-un comunicat remis Ziare.com, ca nu va interzice evenimentul.

"Nu am spus niciodata ca vreau sa interzic Maratonul International Bucuresti! Este o competitie care are deja traditie si promoveaza cu deosebit succes in lume Capitala Romaniei (...). Acesta este un eveniment care se desfasoara duminica, in prima parte a zilei, asadar intr-o perioada in care traficul nu este la fel de intens ca intr-o zi de lucru (...).

Marturisesc ca sunt mahnita ca presa a inteles gresit intentiile mele, si sper ca, in spiritul fair-play-ului, sa putem depasi acest impas comunicational", a sustinut Firea.

Edilul a mai spus ca declaratiile ei din ultimele zile - referitoare la faptul ca anumite evenimente sportive si culturale care blocheaza traficul auto nu vor mai primi autorizatie - au fost intelese gresit.

"Eu am spus un lucru si s-a inteles cu totul altceva (...) am facut o referire care a inflamat din pacate atat politicul, cat si anumiti organizatori de evenimente. Mai putin pe bucuresteni, mai mult pe anumiti organizatori de evenimente, si am spus ca acolo unde nu este necesar sa se blocheze o artera sau un bulevard important al orasului putem sa gasim solutii", a vrut sa clarifice Firea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Firea concerte Constitutiei, #concerte interzise Piata Constitutiei, #Maraton Bucuresti Firea , #primar Bucuresti