Firea cere scuze pentru "golanii si curvele" lui Ioan Rus: Ca om, ca mama, ca femeie...

Joi, 11 Iunie 2015, ora 20:11
14360 citiri
Firea cere scuze pentru "golanii si curvele" lui Ioan Rus: Ca om, ca mama, ca femeie...
Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Gabriela Firea, cere scuze pentru afirmatiile de miercuri seara ale fostului ministru al Transporturilor Ioan Rus, care si-a dat demisia din functie, joi, dupa le-a numit "curve" pe sotiile celor care lucreaza in strainatate si "golani" pe copiii acestora.

"Imi cer scuze personal, ca om, ca mama, ca femeie, pentru afirmatiile domnului Ioan Rus, in legatura cu sotiile si copiii celor care lucreaza in strainatate. Stiu cata suferinta este in aceste familii, pentru ca nu pot fi impreuna, fiind nevoiti sa se sacrifice, pentru un trai decent.

Sper sa ajungem intr-o zi sa traim intr-o tara din care sa pleci la munca in strainatate doar pentru o mai buna realizare profesionala, nu pentru a-ti asigura traiul de zi cu zi tie si, mai ales, copiilor tai", scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Declaratie socanta a unui ministru, despre romanii din diaspora: Copiii golani, nevasta curva

Ioan Rus continua sa-si ceara scuze: Am sa cer premierului sa-mi accepte demisia; declaratia a fost in sens pozitiv

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din functie, joi dupa-amiaza, in urma declaratiilor de miercuri seara, in care le-a numit "curve" pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate si "golani" pe copiii acestora.

"Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Ministrul Transporturilor Ioan Rus si-a dat demisia

Rus neaga ca a vrut sa jigneasca diaspora: Altceva am vrut sa spun. Imi cer scuze

Miercuri seara, Ioan Rus a declansat un scandal urias dupa ce i-a jignit pe romanii plecati la munca peste hotare.

"Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu.

O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de Euro vin acasa jumatate", a declarat Ioan Rus, miercuri seara, intr-o emisiune la Digi24.

Liberalii cer demisia lui Rus: Jigneste milioane de romani si pe copiii lor

Ulterior, Rus a explicat ca declaratia sa, preluata de mass-media, in care adreseaza cuvinte jignitoare la adresa familiilor romanilor din diaspora a fost gresit inteleasa si scoasa din context. De asemenea, ministrul Transporturilor si vicepresedinte al PSD sustinea ca o sa ii ceara prim-ministrului Victor Ponta sa ii accepte demisia, dupa declaratia controversata de miercuri seara.

F.N.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Firea scuze Ioan Rus, #Firea Rus curve golani, #Ioan Rus curve golani , #PSD