Firea nu mai pleaca din PSD - Isi pastreaza postul de conducere (Video)

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 09:08
2681 citiri
Firea nu mai pleaca din PSD - Isi pastreaza postul de conducere (Video)

La nivelul USL Ilfov a fost semnat un nou protocol in urma caruia PSD isi va primi inapoi postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean, a anuntat, marti, liderul social-democrat al organizatiei judetene, senatorul Gabriela Firea.

"Urmare a intalnirii de azi (n.r. marti) dintre conducerile organizatiilor judetene Ilfov ale PSD si PNL, in prezenta copresedintilor Uniunii Social Liberale, vointa cetatenilor exprimata la alegerile locale si parlamentare din 2012 a fost restabilita. La proxima sedinta a Consiliului Judetean, PSD isi va primi inapoi postul de vicepresedinte, iar deciziile legate de proiecte si alocari bugetare la nivelul judetului se vor face dupa consultari colegiale in cadrul Aliantei.

Cu aceasta ocazie a fost semnat un nou protocol al USL Ilfov care, pe langa elementele enuntate mai sus, mai cuprinde prevederi legate de buna colaborare dintre partidele Aliantei, ce exclud cu desavarsire, pentru viitor, orice atacuri intre partidele aliate sau reprezentantii acestora, atat in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, cat si dupa aceasta, pana la incheierea mandatului", precizeaza Firea intr-un comunicat.

PNL si PSD au facut pace in Ilfov. Gabriela Firea ramane in PSD

Ea spune ca implicarea conducerilor executive ale celor doua partide in dezamorsarea conflictului din USL Ilfov a contribuit la strangerea randurilor in cadrul USL si precizeaza ca motivele "obiective" care au stat la baza demisiei sale din functiile detinute in cadrul PSD "au fost inlaturate".

Liderul PSD Ilfov afirma ca i-a comunicat presedintelui social-democratilor Victor Ponta decizia sa de a-si retrage demisia si de a-si continua activitatea in partid.

"Am demonstrat cu prisosinta ca impreuna putem depasi orice obstacole, ceea ce ne permite sa ne concentram eforturile in directia adversarilor comuni si mai ales catre indeplinirea programului de guvernare in beneficiul cetatenilor care ne-au votat. In aceste conditii, constatand ca toate motivele obiective care au stat la baza demisiei mele din functiile de conducere si din calitatea de membru al PSD au fost inlaturate, i-am comunicat presedintelui Victor Ponta decizia mea de a-mi retrage demisia si de a continua activitatea in partid.

Sunt convinsa ca semnalul tras de mine, la care au reactionat foarte multi colegi din PSD si nu numai, a fost unul benefic atat pentru unitatea USL, cat si pentru modul in care sunt privite si tratate femeile in politica romaneasca. Organizatia PSD Ilfov a iesit intarita din aceasta incercare si vom putea sa-i reprezentam cu mai multa eficienta pe cei care ne-au acordat increderea", conchide Gabriela Firea.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Firea scandal PSD PNL, #Firea ramane PSD, #Firea vicepresedinte PSD , #PSD