Gabriela Firea: Ma tem pentru familia mea, doar unui nebun nu i-ar fi frica de Basescu!

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 21:32
7601 citiri
Gabriela Firea: Ma tem pentru familia mea, doar unui nebun nu i-ar fi frica de Basescu!
Foto: Arhiva Antena 3

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, luni seara, ca se teme pentru ea si familia sa, dar ca asta nu o face sa renunte la activitatea sa. "Doar unui nebun nu i-ar fi frica de Basescu!", a spus aceasta.

"Imi este teama pentru mine, pentru familia mea, dar asta nu ma face sa renunt (...) Doar unui nebun nu i-ar fi frica de Basescu!", a afirmat Gabriela Firea, la Romania TV. "Nu e normal sa ne fie teama, nu e normal sa vorbim despre amenintare si santaj", a declarat aceasta.

Referitor la declaratiile de duminica seara ale presedintelui "vremelnic", cum l-a numit ea, Gabriela Firea a spus ca sotul ei nu are niciun dosar in instanta si ca acesta nu se teme decat de Dumnezeu: "Sotul meu nu are niciun dosar in instanta, nu vad de ce am astepta un verdict. Dar putem banui ca, la sugestia presedintelui, ar putea sa i se fabrice".

Predoiu, de partea lui Basescu: Juridic, nu a existat o amenintare la adresa Gabrielei Firea

"De unde stie Traian Basescu ca pe mosia, parohia sotului meu sunt anumite probleme?", a intrebat ea.

Prima reactie a primarului din Voluntari dupa mesajul lui Basescu pentru Gabriela Firea

Gabriela Firea a tinut sa mentioneaze ca sotul ei, primar de patru mandate, nu a avut decat un singur dosar, in urma cu mai multi ani, in care "a primit achitare in toate instantele".

Firea ii raspunde lui Basescu: Ce face daca prefectul anuleaza tranzactiile de la Nana?

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea si primarul Voluntariului, a fost trimis in judecata de DNA in decembrie 2008, alaturi de mai multe persoane, intr-un dosar in care acesta era acuzat de fapte de coruptie privind construirea ansamblului rezidential Athos.

Cu totii au fost achitati de Tribunalul Bucuresti in 19 decembrie 2011 pe motiv ca "faptei i-a lipsit unul dintre motivele constitutive ale infractiunilor", iar in februarie 2013 Inalta Curte a respins recursul facut de procurorii DNA, mentinand decizia de achitare data de tribunal.

Bogdan Oprea: Firea nu are de ce sa fie ingrijorata daca sotul ei nu a comis nicio ilegalitate

Potrivit DNA, in 25 septembrie 2007, primarul Florentin Pandele, impreuna cu subordonatii sai, inculpatii Serban Carmen Nicoleta (secretar al primariei) si Moscu Cristian Iosif (arhitect sef al primariei), au eliberat, in fals, autorizatia de construire pentru ansamblul rezidential Athos, confirmand in mod nereal in continutul acestui act administrativ ca sunt indeplinite conditiile cerute de lege.

Ponta o admira pe Firea pentru curajul de a-l infrunta pe Basescu. Ce functie i-a propus (Video)

"Am fost amenintata in Saptamana Mare"

In ceea ce priveste plangerea penala, Gabriela Firea a spus ca aceasta se refera la amenintare si santaj, intimidare, "dat fiind faptul ca am fost amenintata in Saptamana Mare de presedinte". Senatorul PSD crede ca aceasta va avea sorti de izbanda.

Antonescu, despre plangerea penala impotriva lui Basescu: Sa o semneze Firea, nu un intreg colhoz politic

Firea a mentionat ca si-a luat un avocat care o sfatuieste. A spus ca plangerea va si semnata de ea, mentionand ca daca si restul doresc sa o semneze, le multumeste.

Duminica seara, presedintele Traian Basescu a declarat ca Gabrielei Firea "mai bine ar sta in banca sa si sa se preocupe de ce se intampla in mosia sotului ei, ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Gabriela Firea Traian Basescu, #Firea Basescu Pandele santaj, #Gabriela Firea dosare sot, #Gabriela Firea plangere penala Traian Basescu , #PSD