PNL si PSD au facut pace in Ilfov. Gabriela Firea ramane in PSD

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 17:21
2605 citiri
PNL si PSD au facut pace in Ilfov. Gabriela Firea ramane in PSD
Foto: Romania tv

Gabriela Vranceanu Firea ramane in Partidul Social Democrat, dupa ce sedinta de calmare a tensiunilor din USL promisa de premierul Ponta a dus marti la impacarea filialelor din Ilfov ale PNL si PSD.

"In niciun caz nu va pot da garantia ca se vor iubi (Gabriela Firea si Marian Petrache - n.red.). Sunt convins ca au inteles amandoi ca impreuna pot sa faca mai multe lucruri pentru Ilfov si pentru cariera lor politica", a afirmat prim-ministrul, pentru Romania Tv.

Senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea il acuzase pe presedintele Consiliului Judetean Ilfov, liberalul Marian Petrache, de colaborarea cu PDL pe plan local, actiune care a avut ca rezultat pierderea unor fonduri de catre primariile din judet conduse de primari PSD.

Presedintele PSD Victor Ponta a fost intrebat daca Gabriela Vranceanu Firea ramane in continuare in comisia parlamentara pentru anchetarea felului in care au fost cumparate terenurile de la Nana si a raspuns afirmativ.

Gabriela Vranceanu-Firea a demisionat din PSD: Nu se vrea dreptate pana la capat (Video)

Victor Ponta a organizat marti o sedinta cu conducerile locale ale celor doua partide, dupa ce luni, la prima sedinta comuna a partidelor din USL pe 2014 a convenit impreuna cu Crin Antonescu sa fie analizate toate situatiile conflictuale aparute in tara intre PNL si PSD si rezolvate.

Luni, dupa sedinta comuna a partidelor din USL, premierul Victor Ponta a spus ca nu ii accepta Gabrielei Firea demisia din PSD, pentru ca partidul are nevoie de ea.

Gabriela Vranceanu Firea anuntase vineri ca isi da demisia din toate functiile detinute in PSD, pentru ca situatia reclama ta de ea in Ilfov continua sa fie tolerata la nivelul conducerii USL.

A.V.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Gabriela Vranceanu Firea ramane PSD, #Firea ramane PSD impacare PNL, #USL sedinta impacare PSD PNL , #PSD
Comentarii