Firea, laude pentru Dragnea: Mi-a fost alaturi sufleteste, cand sotul meu era in spital

Joi, 25 August 2016, ora 19:32
3767 citiri
Firea, laude pentru Dragnea: Mi-a fost alaturi sufleteste, cand sotul meu era in spital
Foto: Ziare.com

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a laudat joi pe presedintele partidului sau, social-democratul Liviu Dragnea, despre care a spus ca i-a fost alaturi si a ajutat-o atunci cand sotul sau, primarul Voluntariului, Florentin Pandele, era in spital.

Presedintele PSD Bucuresti a luat cuvantul joi la Scoala de vara a femeilor social-democrate, care a avut loc la Mamaia.

Firea a tinut sa sublinieze ca nu doreste sa ii ia locul in fruntea partidului, varianta vehiculata imediat dupa alegerile locale din 5 iunie, scrie Adevarul.

"Sunt aici in calitatea de vicepresedinte PSD si primar general, datorita unui singur om. Iar acel om se numeste Liviu Dragnea. Acest om a avut incredere in mine, si desi a avut foarte multe presiuni si foarte multe insistente sa accepte o candidatura mai convenabila pentru ceilalti contracandidati, si-a asumat toate riscurile pentru a ma sustine in fiecare clipa a unei campanii dure si murdare, pentru ca a crezut in mine.

Profit de aceasta invitatie sa aduc cateva lamuriri pe care le-am mai facut dar nu am fost bine inteleasa. Domnule presedinte, in ultima perioada in presa ruleaza stiri cum ca Gabriela Firea s-ar pregati sa va ia locul. Sunt asa cum ma stiti, sunt un om extrem de responsabil, cu 7 ani de acasa. Intre mine si dvs s-a legat o relatie profesionala care nu poate fi deteriorata de calomniile din presa", a spus Firea.

Aceasta sustine ca nu presa este vinovata pentru calomnii, ci "cei care profereaza acest afirmatii si care incearca sa creeze un conflict intre noi".

In continuare, primarul general al Bucurestiului a vorbit despre faptul ca Liviu Dragnea i-a fost aproape "sufleteste", in campanie, cand sotul ei, Florentin Pandele, era bolnav si nu ii putea cere sfatul.

"Sufleteste mi-ati fost alaturi in campanie, cand ramasesem singura, asa cum doar dvs stiti, si cativa colegi care nu au rezistat, care au clacat, care nu au facut fata ritmului de munca, au fost oameni care ne-au abandonat pe drum.

Au fost zile in care sotul meu fiind bolnav, internat in spital, nici nu mai aveam cui sa ii cer sfatul si ramasesem sa discut cu domnul presedinte chestiuni psihologice, pentru ca nu este simplu cand esti atacat din toate partile.

Ai nevoie de un om cu care sa te sfatuiesti, caruia sa ii impartasesti acele ganduri, acele temeri, si acel om a fost Liviu Dragnea. Simt ca este necesar sa fac aceste clarificari pentru ca au aparut aceste manipulari dar eu chiar sunt lezata personal cand vad ca se creaza acest conflict care nu va exista niciodata", a mai declarat Gabriela Firea.

La randul sau, presedintele PSD a povestit ca in timpul campaniei a simtit ca Firea era singura si avea nevoie de sprijin: "Vorbe grele spuse de tine, Gabi".

La inceputul lunii iulie, primarul Capitalei a spus ca Liviu Dragnea ar fi foarte potrivit pentru a fi prim-ministru, insa dupa o luna si jumatate, duminica, a precizat ca PSD ar putea accepta sa faca parte dintr-un guvern in care sa nu detina functia de premier.

Tot la inceputul lunii iulie, dupa ce Gabriela Firea tocmai castigase Primaria Capitalei si nu a exclus o candidatura la prezidentiale, Liviu Dragnea a spus ca "postul de primar general nu este o trambulina personala pentru cineva".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Firea laude Dragnea, #Firea Dragnea alaturi sufleteste, #Firea Dragnea alaturi sot bolnav , #primar Bucuresti