Firea promite ambulante cu aer conditionat din banii Primariei

Vineri, 04 August 2017, ora 13:01
2391 citiri
Firea promite ambulante cu aer conditionat din banii Primariei
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul Gabriela Firea a declarat ca va discuta cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, despre semnarea unui parteneriat intre minister si municipalitate, astfel incat Primaria Capitalei sa finanteze dotarea cu aer conditionat a ambulantelor care functioneaza in Bucuresti.

"Voi lua legatura cu domnul Bodog pentru a stabili si a semna impreuna un acord de parteneriat, astfel incat Primaria Generala sa se implice financiar pentru dotarea ambulantelor de pe raza Bucurestiului cu aer conditionat, aparate extrem de necesare", a declarat, vineri, Firea, la comandamentul de combare a efectelor caniculei.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov Alis Grasu a spus ca se evita folosirea ambulantelor fara aer conditionat pe canicula, dar numarul de masini fiind mic, atunci cand situatia o cere, sunt folosite si acelea.

"Ambulantele, desi vechi, le pastram in stare de functionare. Acordam o atentie deosebita instalatiilor de aer conditionat, sa nu scoatem in teren ambulantele care nu au aer conditionat. Dar nu avem un numar suficient de masini ca sa renuntam la ele si suntem nevoiti sa le scoatem si pe acestea", a spus Alis Grasu.

Gabriela Firea a adaugat ca, in urmatoarea sedinta de Consiliu general, va fi majorat bugetul Ambulantei Bucuresti.

"Fiind vorba despre o vara cu un specific deosebit, iar aceste solicitari au fost mult mai vaste decat in verile trecute, v-am anuntat deja ca la prima sedinta de Consiliu vom suplimenta bugetul ASSMB, astfel incat aceste persoane sa fie platite prin ASSMB", a precizat Firea.

Primarul Capitalei a mai promis azi si ca aceasta e ultima vara fara aer conditionat in RATB

Citeste si In Bucuresti, se anunta 40 de grade, iar in RATB vom fierbe. Cate mijloace de transport in comun au aer conditionat la ora de varf

Amintim ca avem o premiera istorica vineri si sambata - al doilea cod rosu de canicula din aceasta vara.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Firea ambulante aer conditionat , #primar Bucuresti
Comentarii