Firea spune cum a ajuns "Tudy" viceprimar: ALDE l-a sustinut pana-n panzele albe

Joi, 07 Iulie 2016, ora 22:04
9179 citiri
Firea spune cum a ajuns "Tudy" viceprimar: ALDE l-a sustinut pana-n panzele albe
Foto: Ziare.com

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a povestit joi seara cum Tudor Ionescu, cunoscut in lumea mondena drept "Tudy", a ajuns viceprimar al Bucurestiului.

"Probabil ca cei care l-au propus, cei de la ALDE, s-au gandit ca daca dl Cristian Busoi l-a avut consilier la Parlamentul European, inseamna ca e un om de toata isprava.

Grupul UNPR - PSD trebuia sa propuna un viceprimar, de asemenea si colegii de la ALDE puteau propune. Si-au asumat aceasta propunere si nu era datoria mea sa intervin, cata vreme asta era intelegerea politica.

Cata vreme copresedintii ALDE il sustin pe Ionescu Tudor sa ocupe aceasta functie, isi va continua activitatea. Ramane ca pana la proba contrarie sa i se asigure prezumtia de nevinovatie. Voi fi si eu destul de circumspecta", a spus Firea, joi seara, intr-o emisiune la B1 TV.

Aceasta a explicat si care ar fi una dintre atributiile noului viceprimar al Capitalei.

"Din prima declaratie, am inteles ca si-ar dori ca una dintre atributii sa fie referitoare la problema cainilor fara stapan si ar vrea sa gaseasca impreuna cu ONG-urile solutiile cele mai bune, cele mai potrivite", a precizat edilul Bucurestiului.

Firea: Avem calculatoare in primarie din 1992

De asemenea, Firea a comentat si faptul ca, joi, in presa si pe retelele sociale au circulat nenumarate stiri si glume despre filmuletele indecente in care a aparut Tudy, in urma cu cativa ani.

"Dl Tariceanu mi-a spus ca acel episod relatat de presa e singular, ca a regretat cele intamplate atunci, ca oricine poate gresi in tinerete si ca il spijina in continuare. A spus ca l-a impresionat ca e un tanar muncitor, dedicat. Daca ALDE l-a sustinut pana in panzele albe, nu aveam cum sa declinam acordul politic incheiat inainte de alegeri", a mentionat Gabriela Firea.

De asemenea, la o gluma a moderatorului referitoare la calculatoarele din primarie, aceasta a raspuns: "In primarie sunt calculatoare foarte vechi, e inadmisibil sa avem calculatoare din 1992 si 1996. Avem site-ul din 1996. Sunt foarte vechi. Nu exista arhiva electronica. Asadar, dl Ionescu nu ar avea la ce calculator performant sa lucreze".

Aurelian Badulescu, din partea PSD+UNPR, si Vlad Tudor Ionescu (Tudy), din partea ALDE, sunt cei doi noi viceprimari ai Capitalei. Tudy a devenit cunoscut dupa ce a fost facuta publica legatura sa cu Oana Zavoranu, in timp ce artista era casatorita cu Pepe, iar el era stagiar la Parlamentul European, functie din care a demisionat dupa un scandal. In aceeasi perioada, a aparut in presa tabloida in ipostaze indecente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Firea Tudy viceprimar, #Tudy viceprimar Bucuresti , #primar Bucuresti