Firea vrea sa trimita toti studentii din Bucuresti, gratis, in tabara la mare

Joi, 08 Iunie 2017, ora 12:32
37281 citiri
Firea vrea sa trimita toti studentii din Bucuresti, gratis, in tabara la mare
Foto: Facebook/Primaria Municipiului Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat, in timpul unei intrevederi cu o delegatie de studenti, ca Primaria Capitalei, impreuna cu Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, organizeaza gratuit tabere la mare (vara) si la munte (iarna) pentru studentii care invata in Capitala.

Astfel, fiecare student care vrea sa mearga gratuit o saptamana la mare trebuie sa se inscrie in tabara.

Citeste si CFR vrea sa inchirieze trenuri, pentru ca nu mai face fata studentilor care circula gratuit

"Prin Centrul de tineret se organizeaza vara tabere la mare si iarna la munte pentru studentii din Bucuresti, fara discriminare, deci puteti aplica sa intrati pe site sa va inscrieti. Chiar va rog sa facilitati legatura cu cordonatorii studentilor, pentru ca nu facem discriminare, nu sunt criterii politice sau de nota.

Am spus ca oferim studentilor din Bucuresti sau care invata in Bucuresti, dar nu sunt din Bucuresti si care doresc sa participe la o tabara organizata si de Primaria Generala prin Centrul pentru Tineret. Stim ca nu toti studentii isi permit sa mearga la mare din surse proprii sau, daca isi permit, vor sa mearga sa intalneasca si alti colegi", le-a spus Firea studentilor.

Primarul a precizat ca programul se desfasoara in aceasta perioada, asa ca studentii trebuie doar sa se inscrie pentru a pleca la mare o saptamana.

Important de mentionat este, asa cum a precizat edilul, faptul ca programul nu este destinat doar universitatilor de stat, ci si studentilor de la privat.

Intrebata despre numarul de locuri, Firea a spus ca nu crede ca se vor inscrie toti studentii din Bucuresti, dar ca ei au luat in calcul aceasta varianta si ca locuri sunt pentru toti studentii care invata in Capitala.

"Noi am luat, ca si capacitate maxima, ca si cum ar veni toti studentii", a precizat edilul.

Ramane de vazut cum ar fi posibil asa ceva, avand in vedere ca doar la Politehnica si Universitatea Bucuresti invata peste 50.000 de studenti.

Studentii care doresc sa mearga in tabara se pot inscrie pe site-ul Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, care pentru moment nu functioneaza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Firea tabere gratuite studenti, #Firea tabere mare studenti, #Firea tabere munte studenti , #primar Bucuresti