Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Primarul Firea ne asigura ca nu se pune problema sa ramanem fara caldura la iarna (Video)

Luni, 01 August 2016, ora 07:36
1795 citiri
Primarul Firea ne asigura ca nu se pune problema sa ramanem fara caldura la iarna (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, ca bucurestenii nu vor avea probleme cu apa calda sau caldura la iarna.

Pe de alta parte, Firea a facut un apel la consilierii generali sa voteze in sedinta de luni pentru a avea un nou Consiliu de Administratie al RADET.

"Voiam sa-i asigur pe bucuresteni ca in aceasta iarna nu se va pune in niciun fel problema sa nu aiba apa calda si caldura. De asemenea, luni, la sedinta Consiliului General, fac apel la consilierii generali sa voteze pentru a avea un nou Consiliu de Administratie la RADET, oameni competenti, oameni care cunosc aceste domeniu, care nu au alte interese decat cele ale bucurestenilor, pentru a pune pe alte baze si relatia cu RADET", a precizat Firea.

Ea a adaugat ca a aflat "pe surse" ca unii dintre consilieri, "nu cei de la PSD si ALDE", ar dori sa se abtina la vot.

"Asta inseamna ca am putea sa ramanem cu RADET fara Consiliu de Administratie, in conditiile in care fostul Consiliu si-a inaintat demisia lasand pur si simplu o situatie catastrofala din punct de vedere economic, iar aceasta situatie le poate fi si lor imputata.

Pentru ca, spre exemplu, atunci cand au primit bani anul trecut i-au dat inapoi, pentru ca nu au stiut sa-i foloseasca, nu au facut proiecte, dar tot timpul se plang ca nu au bani. Au primit de la Primarie, acum un an, 50 si ceva de milioane de lei si au folosit doar 17 milioane. Eu cred ca asta este o mare eroare economica. Sa primesti bani si sa nu stii sa-i folosesti", a sustinut Firea.

Citeste despre scandalul RADET-Primaria Capitalei:

Edilul sef al Capitalei a adaugat ca trebuie accesate fonduri europene care sunt prevazute in acordul de parteneriat cu UE si "pentru care nu s-a depus niciun document".

Pe de alta parte, Firea s-a referit la doua proiecte de hotarare care figureaza pe ordinea de zi a sedintei CGMB de luni, prin care sectoarele primesc competenta de la Consiliul General sa se ocupe de dezinsectie si deratizare.

Iata programul de dezinsectie anuntat pe Primaria Capitalei pentru parcurile din Bucuresti

"Am gasit o licitatie blocata, care in loc sa inceapa in iarna, a inceput in primavara si s-a impotmolit in vara, iar noi trebuie sa rezolvam aceasta situatie. Pana acum se dadeau 4-5 milioane de euro, pentru dezinsectie si deratizare in Capitala. Acum, a trebuit sa ne chivernisim si am iesit si mai ieftin. Nici macar cateva sute de mii de euro, dar pentru acest lucru trebuie date competente la sectoare", a mai precizat Firea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Firea caldura iarna Bucuresti, #Firea RADET caldura , #primar Bucuresti