Firea anunta ca vrea sa candideze la prezidentiale, dar nu la Cotroceni

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 12:01
3092 citiri
Firea anunta ca vrea sa candideze la prezidentiale, dar nu la Cotroceni
Foto: Arhiva

Gabriela Vranceanu Firea a vorbit, miercuri, despre motivul pentru care a decis sa nu mai demisioneze din PSD, sustinand ca toate problemele pe care le-a semnalat la nivelul judetului Ilfov au fost rezolvate.

Senatorul a spus, la Realitatea TV, ca toate neintelegerile s-au lamurit si ca intre PSD si PNL Ilfov a fost stabilit un "mod de lucru colegial". Aceasta a mentionat ca cele doua partide au scopuri comune si ca vor incerca sa le indeplineasca pentru binele romanilor.

"Am stabilit un mod de lucru colegial, ne-am spus in fata tot ce aveam de spus, comunicarea prin presa poate sa dauneze. S-a lamurit totul, avem scopuri comune, romanii asteapta de la noi rezultate, noi la fel, si noi suntem romani, nu dorim sa emigram", a afirmat Firea.

Intrebata daca s-a impacat cu presedintele Consiliului Judetean Ilfov, liberalul Marian Petrache, senatorul a raspuns ca este un om care iubeste pacea si ca isi doreste sa fie armonie de acum incolo intre PSD si PDL Ilfov.

"Eu sunt un om care iubeste pacea, sunt si in zodia Racului, vreau sa fie armonie. Sa speram ca o sa fie pace de acum incolo. Avand in vedere ca cele semnalate de mine s-au rezolvat, nu mai are rost o demisie.

Am fost impresionata de reactiile din tara, de telefoanele primite, de sustinere. Mi-am dat seama ca munca mea chiar e vizibila, ca sunt un om care contribuie ca viitorul copiilor nostri sa fie mai bun", a lamurit Firea.

Demisia lui Firea, strategie? "Doar un gest de a ma retrage putea provoca o reactie" (Video)

Despre zvonul ca si-ar fi dat demisia pentru a candida la alegerile prezidentiale, aceasta a spus ca informatia este falsa, mantionand ca "imaginatia unor fosti colegi de presa este debordanta".

"Da, vreau sa candidez la prezidentiale, la prezidentialele Fundatiei mamelor care isi mai doresc un copil", a glumit Firea, care a adaugat ca singurul candidat al USL este Crin Antonescu si ca nu vede de ce ar candida si altcineva.

Gabriela Vranceanu-Firea a demisionat din PSD: Nu se vrea dreptate pana la capat (Video)

Gabriela Vranceanu-Firea a anunat, saptamana trecuta, ca isi da demisia din toate functiile detinute PSD, dupa ce l-a acuzat pe Marian Petrache de colaborarea cu PDL pe plan local, ceea ce a dus la pierderea unor fonduri de catre primariile din judetul Ilfov conduse de primari PSD.

Firea si-a dat degeaba demisia, Ponta nu i-a acceptat-o: Aliantele cu PDL, interzise in USL

Colegii acesteia s-au aratat nefericiti cu aceasta hotarare, iar premierul Victor Ponta a spus ca nu-i ii accepta demisia. Apoi a fost organizata o sedinta in care problemele la nivel local au fost rezolvate.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Gabriela Firea demisie, #Gabriela Firea demisie PSD, #Gabriela Firea prezidentiale, #Gabriela Firea copil , #PSD