Gabriela Firea, in lacrimi la Parchet: M-am gandit mult, l-am iertat pe Traian Basescu

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 13:14
29190 citiri
Gabriela Firea, in lacrimi la Parchet: M-am gandit mult, l-am iertat pe Traian Basescu

Senatoarea Gabriela Firea a plecat in lacrimi de la Parchetul General, acolo unde a depus plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu.

Aceasta a venit insotita de avocatul sau, Lucian Bolcas. Cei doi au stat in jur de 10 minute la Parchet, iar la iesire cei doi au facut declaratii, dupa care s-au indreptat catre masina.

Gabrielei Firea i-a tremurat vocea in timpul declaratiilor, iar dupa ce a terminat de vorbit si s-a indreptat spre masina, acesteia i-au dat lacrimile si a inceput sa planga.

Gabriela Firea: Ma tem pentru familia mea, doar unui nebun nu i-ar fi frica de Basescu!

"M-am gandit foarte mult aseara daca sa vin impreuna cu maestrul Bolcas astazi, dat fiind ca suntem in postul Pastelui si ca in Cartea Sfanta spune ca trebuie sa iertam. Din punct de vedere uman, eu l-am iertat pe domnul Traian Basescu, dar ca senator am datoria sa apar onoarea acestei institutii", a spus senatoarea Gabriela Firea, cu glasul tremurand.

Totodata, aceasta a spus ca Basescu trebuia sa o invite la o discutie daca avea ceva sa ii transmita, "nu sa o faca de la tribuna prezidentiala". Mai mult, Gabriela Firea a spus ca a fost "bulversata" de declaratia de marti seara a presedintelui si ca fiul ei cel mare s-a simtit "umilit" de afirmatia conform careia ea le-ar purta ghinion barbatilor din viata ei.

Ponta: Plangere penala pe numele lui Basescu. Sunt convins ca va ajunge la inchisoare

Gabriela Firea a spus ca Traian Basescu "i-a terfelit" pe toti cei apropiati ei, pe fostii sai sefi si ca nu i-a mai ramas decat "sa se razboiasca cu mortii".

"Ma astept sa faca dezvaluiri si despre fiul meu de un an si jumatate"

"Ma astept ca de la tribuna prezidentiala Traian Basescu sa vina si sa faca dezvaluiri si despre fiul meu de un an si jumatate, cum ca ar avea probleme grave la locul de joaca si ca prezinta un pericol public pentru ca a furat masinuta lui Gigel", a conchis Gabriela Firea, dupa care le-a urat Paste fericit jurnalistilor care o asteptau.

La randul sau, Lucian Bolcas, avocatul senatoarei, a spus care sunt acuzatiile formulate in plangere.

Firea vs. Basescu: Plangerea penala e redactata si va fi depusa la Parchet

"Am depus plangerea formulata de doamna senator Firea impotriva presedintelui Traian Basescu pentru infractiunile de amenintare si de santaj. Din punct de vedere juridic urmeaza procedura normala, dosarul va fi inaintat domnului Procuror General. (...)

Presedintele este facut din acelasi sange, carne si oase ca si noi, noi toti de la natura ne nastem egali, in Constitutia Romaniei presedintele are aceeasi imunitate ca ceilalti senatori", a spus Lucian Bolcas.

Senatul si-a suspendat sedinta pentru ca PSD sa semneze plangerea impotriva lui Basescu

Senatoarea Gabriela Firea, care face parte din Comisia de ancheta "Nana", ce ancheteaza achizitionarea terenurilor agricole din Calarasi de catre Traian Basescu, il acuza pe presedinte de santaj si de amenintare.

Seful statului a spus despre aceasta ca "ar face mai bine sa fie atenta si sa se preocupe de ce se intampla in 'mosia' sotului ei, ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa". Ulterior, marti seara, presedintele si-a reluat declaratiile si a spus despre Firea ca poarta ghinion barbatilor, ca toti cei din viata ei au sfarsit-o prost.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Gabriela Firea lacrimi Parchet, #Gabriela Firea plangere Traian Basescu, #Gabriela Firea Basescu Parchet , #PSD