Gabriela Firea o propune pe Cristina Topescu candidat la europarlamentare

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 23:21
6363 citiri
Gabriela Firea o propune pe Cristina Topescu candidat la europarlamentare
Foto: B1TV

Gabriela Vranceanu Firea, proaspat aleasa vicepresedinte PSD, a declarat ca ii va propune noii sale colege de partid Cristina Topescu sa candideze la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Invitate miercuri seara intr-o emisiune la postul B1TV, cele doua foste jurnaliste, in prezent colege de partid, au vorbit despre motivele pentru care au renuntat la presa si s-au apucat de politica.

Intrebata de ce nu a ales Partidul Conservator, tinand cont ca a fost una dintre vedetele trustului Intact al lui Dan Voiculescu, Gabriela Firea a spus ca nu i s-a propus niciodata.

"Nu! Niciodata! Noi am lucrat in Intact pe un model de business, am fost realizatori tv", a spus fosta jurnalista, in prezent senator PSD, precizand ca nu a avut niciodata o oferta in acest sens de la Daniel Constantin sau de la fosta presedinta PC, Daniela Popa.

"Dupa, si-a exprimat cineva regretul ca daca tot am decis sa plec din presa in pol de ce nu am ales PC", a adaugat ea fara sa ofere detalii, dar precizand ca a ales PSD pentru ca "principiile mele sunt de stanga, vreau sa merg pe ele".

Gabriela Firea a mai declarat ca provine dintr-o familie cu 4 copii si stie ce inseamna greutatile vietii, chiar daca in prezent are o situatie materiala buna.

Prezenta in emisiune, Cristina Topescu a fost intrebata cum se va intretine de acum incolo, ea parasind postul Prima TV la care a lucrat ani de zile, pentru a se inscrie in PSD.

Raspunsul a venit din partea Gabrielei Firea, care este si presedinte al PSD Ilfov. "O propunem noi europarlamentar, organizatia PSD Ilfov. E foarte potrivita!", a precizat ea, in timp ce Cristian Topescu a spus ca este prematura discutia.

Rugate sa il caracterizeze intr-un cuvant pe presedintele PSD Victor Ponta, Cristina Topescu a spus "politician de perspectiva" iar Gabriela Firea "40 de ani, lider".

Rugate sa faca acelasi lucru cu referire la Ion Iliescu, Cristina Topescu a raspuns "om politic", iar Gabriela Firea "L-am votat de fiecare data, e un sustinator al doamnelor in PSD, ne bucuram de sustinerea lui".

Cristina Topescu a anuntat la Congresul PSD din 20 aprilie ca se inscrie in acest partid, fiind primita cu aplauze la scena deschisa. Ulterior contractul pe care il avea cu PrimaTV a fost reziliat.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Cristina Topescu europarlamentar, #Garbiela Firea Partidul Conservator , #PSD