Gabriela Vranceanu Firea vrea sa fie senator - Vezi unde candideaza (Video)

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 17:13
3981 citiri

Jurnalista Gabriela Vranceanu Firea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un post de senator, fiind desemnata de organizatia PSD Ilfov.

Potrivit unui comunicat postat pe pagina de Facebook a fostei realizatoare tv, organizatia PSD Ilfov si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare pentru circumscriptia electorala nr. 25 Ilfov, care vor candida sub sigla USL, acestia fiind Gabriela Vranceanu Firea - Colegiul 1 Senat si Horia Mihalcescu - Colegiul 2 Camera Deputatilor.

Potrivit comunicatului citat, candidaturile pentru celelalte colegii ale circumscriptiei electorale vor fi comunicate oficial de organizatia USL Ilfov.

Gabriela Firea a anuntat in urma cu doua saptamani ca s-a inscris in PSD, iar evenimentul a fost marcat printr-o conferinta de presa.

Robert Negoita, Ecaterina Andronescu si Rovana Plumb au salutat decizia fostei prezentatoare de la Antena3 de a se alatura PSD-ului prin mini-discursuri si laude la adresa Gabrielei Firea.

"Acum 22 de ani am intrat in presa cu emotie si cu dorinta de a spune ceva, nu doar de a fi o prezenta stearsa. (...) Anul acesta am implinit 40 de ani si am avut un imbold interior de a-mi schimba domeniul pe care, poate cu prea multa lejeritate, l-am criticat uneori", s-a justificat noua pesedista.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Grabriela Vranceanu Firea Senat, #Grabriela Vranceanu Senat Ilfov , #PSD