Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Stanisoara: Intrarea Gabrielei Firea in PSD reprezinta "disperarea" formatiunii

Duminica, 23 Septembrie 2012, ora 23:05
2489 citiri
Stanisoara: Intrarea Gabrielei Firea in PSD reprezinta "disperarea" formatiunii
Foto: Arhiva

Prim vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara sustine ca intrarea Gabrielei Firea in PSD reprezinta "disperarea acestei formatiuni" si arata faptul ca liderii USL apeleaza la vedete de televiziune ca sa "isi spele imaginea".

"Stirea ca, astazi, doamna Gabriela Vranceanu Firea (Pandele) a devenit cea mai noua, dar si cea mai mediatizata membra a Partidului Social-Democrat arata disperarea acestei formatiuni. Romanii au din ce in ce mai putina incredere ca PSD si USL sunt capabile sa aduca o imbunatatire a vietii cetatenilor acestei tari", a precizat el.

"In prezent, Guvernul nu mai finanteaza proiectele europene, iar viata romanilor este din ce in ce mai grea: euro se afla la un nivel minim istoric si puterea de cumparare a romanilor a scazut dramatic. In fata blocajului economic fara precendent in care ne aflam, rezultat al guvernarii dezastruoase din ultimele cinci luni, prioritatea partidelor de guvernamant ar trebui sa fie atragerea de specialisti care sa rezolve, punctual, problemele romanilor", a opinat prim vicepresedintele PDL.

Stanisoara a mai spus ca "o apreciaza" pe Gabriela Firea, dar nu poate sa nu observe ca credibilitatea liderilor PSD "a scazut dramatic", iar acum apeleaza la vedete de televiziune "pentru a-si spala imaginea". "O apreciez pe doamna Gabriela Vranceanu Firea ca specialist mass-media, insa nu pot sa nu observ ca in aceasta situatie critica, in care credibilitatea liderilor PSD a scazut dramatic in fata populatiei, acest partid apeleaza la vedete de televiziune pentru a-si spala imaginea. Le transmit liderilor PSD ca, pentru a guverna un stat, este nevoie de oameni competenti, nu de vedete si de rating", a conchis Mihai Stanisoara.

Fosta jurnalista Gabriela Firea s-a inscris in PSD si va activa in filiala Ilfov, au anuntat duminica liderii PSD Robert Negoita, Ecaterina Andronescu si Rovana Plumb. Fosta jurnalista a dat de inteles ca va candida la parlamentare, fiind posibil sa vizeze chiar un colegiu ilfovean. Firea este casatorita cu primarul de Voluntari (Ilfov), Florentin Pandele, ex-UNPR si care s-a inscris in PSD inainte de locale, partid pe care il parasise.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Stanisoara reactie Firea PSD, #disperare PSD Firea, #Gabriela Vranceanu Firea PSD, #Firea Pandele PSD , #PSD