Hagi, 9 "vieti" la Galatasaray

Vineri, 04 Martie 2011, ora 09:42
2557 citiri
Hagi, 9 "vieti" la Galatasaray

Gica Hagi a scapat din nou de demiterea din functia de antrenor al celor de la Galatasaray Istanbul, el avand, pentru moment, increderea conducerii. Un roman il poate da insa afara pe "Rege", Florin Cernat de la Karabukspor.

Conducerea formatiei din Istanbul a convocat, joi, in regim de urgenta, o sedinta a Consiliului de Administratie in care s-a disecat situatia dezastruoasa de la club. Eliminata din Cupa Turciei, Galata nu mai are decat sanse teoretice de a prinde un loc de cupa europeana, ceea ce le da frisoane baskanilor din cauza pierderilor uriase estimate daca echipa nu joaca in intrecerile continentale.

Surprinzator pentru multi jurnalisti turci, Hagi a scapat de demitere, singura victima fiind managerul general, Adnan Sezgin, care si-a inaintat demisia la presiunile adversarilor presedintelui Adnan Polat.

Totusi, vestile nu sunt chiar atat de bune pentru Hagi, caruia i s-a transmis sa faca tot ce depinde de el pentru ca formatia "Cim-Bom" sa se apropie de locurile ce asigura calificarea in cupele europene.

Chiar daca nu a fost dat afara acum, "Regele" va fi indepartat, conform presei de la Istanbul, la finalul sezonului, cand va fi adus un antrenor cu nume, Fatih Terim si Cristoph Daum fiind "in carti" in acest moment.

Prima masura la Galatasary: Directorul tehnic a demisionat! Urmeaza Hagi?

Primul test pentru Gica vine chiar sambata, cand Galata da piept cu nou-promovata Karabukspor, echipa la care evolueaza mijlocasul roman Florin Cernat. Baskanii nu vor tolera un alt rezultat decat victoria, Hagi jucand, din nou, cu sabia deasupra capului.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Hagi demitere Galatasaray, #Hagi antrenor Galatasaray, #gica hagi galatasaray , #Gica Hagi