Înapoi la listarea arhivei

21 Aprilie 2010 - Au inceput inscrierile pentru "Femeia Manager"

Femeile care au deja o afacere sau tinerele care doresc sa intre in lumea intreprinzatorilor au sansa de a participa gratuit la un curs pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale.

21 Aprilie 2010 - Lacat pe usa scolilor, pentru o zi

Majoritatea profesorilor din judetul Galati vor intra maine intr-o greva de avertisment de o zi.

21 Aprilie 2010 - O bara metalica i-a zdrobit capul

Pavel Broasca, in varsta de 52 de ani, si-a pierdut viata in aceasta dimineata, fiind victima unui accident de munca deosebit de grav.

21 Aprilie 2010 - Birocratia pune in pericol sanatatea unei generatii

Din cauza problemelor bugetare, dar si a birocratiei autoritatile au ajuns sa riste vietile nou-nascutilor

21 Aprilie 2010 - Doi detinuti, fosti consumatori de droguri, fata-n fata cu elevii

Tinerii de la Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davila", au avut ocazia sa afle mai multe despre droguri si consumul acestora, dar si povestea a doua vieti nenorocite de stupefiante.

21 Aprilie 2010 - Factura la caldura de peste 12 milioane de lei

Guvernul va acorda pana la sfarsitul acestei luni primariei Galati peste 12 milioane de lei , bani ce reprezinta subventia pe combustibil pe acest an.

21 Aprilie 2010 - Doi galateni au fost prinsi cu undita in balta, in plina prohibitie

Tinerii s-au dus echipati complet la o partida de pescuit, pe malul Dunarii, dar s-au ales si cu uneltele confiscate si cu dosar penal.

21 Aprilie 2010 - Doi la suta pentru "Inima de Copil"

Legea acorda fiecarui contribuabil dreptul de a decide ce se intampla cu doi la suta din banii pe care anul trecut statul i-a retinut sub forma de impozit pe venit.

21 Aprilie 2010 - Mircea Baniciu canta pentru o viata

Pe 23 aprilie, publicul galatean, dornic sa sprijine o cauza nobila, poate merge la spectacolul umanitar organizat de Asociatia Masa Rotunda 12.

21 Aprilie 2010 - Cocaina, dragoste si speranta

Arestati amandoi in aceeasi zi pentru posesie de droguri, Corina si Alexandru s-au casatorit in inchisoare. Ea mai are 5 luni de stat dupa gratii, el mai bine de un an. Amandoi isi fac public

21 Aprilie 2010 - Cu cat ingrasa pensionarii statul?

Pensionarii au cotizat, de-a lungul vietii de salariat, cu 300.000 de lei, iar dupa pensionare abia daca se bucura de 47.000 de lei, in functie de cat mai apuca sa traiasca.

21 Aprilie 2010 - Primarul Mazare si lipsa de aparare

Procesul in care primarul Constantei, Radu Mazare, a contestat documentul prin care Agentia Nationala de Integritate (ANI) ii aducea la cunostinta ca este cercetat pentru incompatibilitate, a ajuns

21 Aprilie 2010 - Facilitati in prohibitie

Prohibitia la pescuit e deja instituita pe mai toate apele ce curg prin acest colt de tara. Prohibitia generala tine pana la 4 iunie, dar cea de la Prut e si mai si, tine pana la 9 iulie.

21 Aprilie 2010 - Licenta cu succes la public

Cativa studenti ai anului al III-lea de la Facultatea de Arte, departamentul Teatru - Elena Anghel, Radu Horghidan, Maria Miron si Alexandra Zamfir - au iesit la public cu piesa pregatita pentru

21 Aprilie 2010 - Studentii se antreneaza pentru proteste

Liga Studentilor din Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati (LSG) considera ca Proiectul de Lege a Educatiei Nationale, in varianta inaintata catre Guvern, are un caracter anti-studenti, multe

21 Aprilie 2010 - Elevii de clasa a XII-a, invitati la Universitate

Astazi si maine, Universitatea "Dunarea de Jos" organizeaza "Zilele Portilor Deschise", o ampla campanie de informare si promovare desfasurata in randul elevilor de liceu. Evenimentul este la a doua

21 Aprilie 2010 - Premianti la Cangurul national

Cinci elevi din Galati au obtinut premii la fazele nationale ale concursului "Cangurul", cunoscut drept cea mai populara competitie pentru elevi, deoarece promoveaza un alt stil de evaluare a

21 Aprilie 2010 - Topul liceelor galatene

Ultimele medii de admitere din 2009, la cele mai cautate specializari la clasa a IX-a

21 Aprilie 2010 - Catalogul scolii se muta pe internet

Au trecut vremurile cand elevii plastografiau semnatura mamei in carnetul cu note. Sau cele cand un cinci devenea un opt mai chircit.

21 Aprilie 2010 - Facilitati in prohibitie

Prohibitia la pescuit e deja instituita pe mai toate apele ce curg prin acest colt de tara. Prohibitia generala tine pana la 4 iunie, dar cea de la Prut e si mai si, tine pana la 9 iulie.

21 Aprilie 2010 - Elevii militeaza pentru respectarea istoriei

Elevii galateni de scoala generala se lupta, cu armele pe care le au la indemana, sa salveze istoria Galatiului.

21 Aprilie 2010 - Avaria de la Elice, "in grafic"

Lucrarea de refacere a canalului colector de pe Faleza Superioara, de la Elice, se deruleaza conform programului, a declarat, marti, primarul Dumitru Nicolae.

21 Aprilie 2010 - Cetatenii nimanui

Anii au tot trecut, dar situatia galatenilor care locuiesc in Cartierul Dimitrie Cantemir tot nu s-a schimbat.

21 Aprilie 2010 - Lingouri de miliarde furate de angajatii ArcelorMittal

Au facut trafic de miliarde de lei vechi. Timp de aproape un an, afacerile le-au mers nemaipomenit. Lingourile de aluminiu trimise de la Slatina - mai putine decat in comanda si decat pe foaia de

21 Aprilie 2010 - Galatean accidentat pe varianta Galati-Braila

Braileanul Mihaita L., de 48 de ani, isi conducea masina luni, la ora 21,10, pe drumul-varianta Galati-Braila.

21 Aprilie 2010 - Sinuciderea unui fost politist

Mai multi fosti colegi ai lui Marian Apostu, politistul care s-a sinucis intr-o camera de motel din Liesti, se pregatesc sa-si conduca colegul pe ultimul drum.