Înapoi la listarea arhivei

17 August 2010 - Papusarul care doarme in teatru

De 15 ani, actorul -papusar al Teatrului "Gulliver" din Galati locuieste la demisolul cladirii in care lucreaza. Acum risca sa piarda si acest adapost.

17 August 2010 - Le-a refuzat prostituata si ajuns injunghiat la spital !

Un barbat din Galati a ajuns la spital injunghiat. Acesta sustine ca doi proxeneti l-au atacat pentru ca a refuzat serviciile prostituatei lor.

17 August 2010 - Otelul II mai asteapta jocuri

Echipa satelit a prim divizionarei galatene va mai avea de asteptat pana la disputarea primului meci oficial, din cauza amanarii startului in liga a III a.

17 August 2010 - Diana Neaga s-a transferat la Tomis Constanta

Formata la CSU Metal Galati, cu care a castigat titlul de campioana a Romaniei si Cupa Romaniei, coordonatoarea Diana Neaga (24 de ani) a semnat cu Tomis Constanta.

17 August 2010 - Iluminatul a devenit un "lux" pentru unele cartiere din municipiul Galati

De aproape doua luni, cateva cartiere galatene raman cufundate in bezna in fiecare noapte. Dupa lasarea serii, e riscant sa iesi pe strada, iar masinile sunt la discretia hotilor.

17 August 2010 - Marele trofeu al Festivalului de Folclor pleaca spre Ucraina

Ucraina este marele castigator al Festivalului de Folclor din acest an de la Galati! Dansatorii ansamblului "Sonecika" au facut si aseara, dupa decernarea premiilor, o demonstratie de coregrafie si

17 August 2010 - Venituri in timpul concediului de maternitate

"Exista o posibilitate legala sa obtin venituri in timpul concediului de ingrijire si crestere a copilului?", ne intreaba doamna Gina D.

17 August 2010 - Faleza, in sfarsit, curata!

Daca Primaria va relua actiunea de dezinsectie, iar galatenii vor scapa de tantari, Faleza Inferioara va redeveni locul preferat de promenada .

17 August 2010 - Atentie soferi, ISPA pune capcane

Desi situatia treneaza de doua saptamani, nimanui din Primarie nu ii pasa de soferii de pe Cosbuc, lasand nesemnalizate santurile acoperite cu pietris de pe banda intai

17 August 2010 - Renaste Sala Sporturilor!

Aproximativ 1,5 milioane de euro costa reabilitarea Polivalentei de langa Spitalul de Urgenta, suma fiind aprobata de Compania Nationala de Investitii. "Sper s-o inauguram in toamna, dar si la anul

17 August 2010 - Peste 300 de ceferisti intra in somaj tehnic

325 dintre cei aproape 1.400 de angajati ai companiei feroviare de transport calatori din Regionala Galati sunt trimisi in somaj tehnic luna aceasta. Fiecare sta acasa intre o zi si 14 zile.

17 August 2010 - Scenariu de film politist la CCDJ

Directorul Razvan Avram (FOTO) n-a intrat, ci a iesit pe geamul CCDJ . Saltul pe fereastra n-a daunat herniei de disc .

17 August 2010 - Galati - imperiul soarelui

La nivelul asfaltului, in oras, temperaturile depasesc 40 gradeC. La fel se intampla si la umbra ...iar canicula este inca departe de sfarsit!. Remedii pe timp de soare ucigator - apa, inghetata,

17 August 2010 - Lesinam, dar cu program!

Incepand de luni, in toate cele trei puncte de prim-ajutor in caz de canicula se afla cate doua asistente medicale, insa prezenta lor se supune unui program special.

17 August 2010 - Adolescent omorat in accident rutier

August 2010 numara doua victime, ambii copii. Mopedele - implicate in ambele accidente.

17 August 2010 - Galati - orasul soferilor beti

8 conducatori auto au ramas fara carnet, in acest weekend .

17 August 2010 - Femeie moarta, la mal

Pescarii din zona plajei Dunarea au descoperit, astazi de dimineata, cadavrul unei femei inecate. La fata locului s-au deplasat imediat un echipaj al Politiei si unul al Medicinei Legale.

17 August 2010 - 4.800 de Plugari se leganau...

Politia de Frontiera Oancea a prins la Rogojeni 6 indivizi care transportau - cu o caruta si cu un moped - 8 saci din rafie care contineau 4.800 de pachete de tigari marca "Plugarul" cu timbru

17 August 2010 - Inca 8 victime ale caniculei

Din nefericire, din cauza temperaturilor foarte ridicate nu trece o zi fara ca mai multi galateni sa cada pe strada, rapusi de caldura.

17 August 2010 - Spectacol de cinci stele la Festivalul International de Folclor

Cele trei generatii ale Ansamblului "Doina Covurluiului", aplaudate minute in sir de galatenii care, in semn de respect si de admiratie, s-au ridicat in picioare.

17 August 2010 - Canicula ii chinuie si pe bolnavii internati

Spitalul Judetean ar mai avea nevoie de multe aparate de aer conditionat. Din nefericire, asemenea investitii s-ar putea sa nu se faca prea curand. Partea buna este ca vara e pe sfarsite, iar pana

17 August 2010 - Sistemul sanitar galatean s-ar putea dizolva

70 la suta dintre angajati doresc sa emigreze. Chiar daca este evident ca nu toti acesti angajati vor pleca, cifrele sunt cat se poate de ingrijoratoare pentru ca sistemul sanitar galatean sufera

17 August 2010 - Otelul a invins Tg. Mures dintr-un penalty inexistent Orbit de soare

Moldovenii s-au impus printr-un penalty inventat de arbitrul Istrate si ramin singura echipa fara gol primit dupa primele patru etape. Vezi rezumatul partidei Otelul Galati - FCM Tirgu-Mures 1-0!