Înapoi la listarea arhivei

05 Noiembrie 2010 - Atacat in plina strada dupa ce si-a scos salariul de la bancomat

Un galatean a ajuns la spital dupa ce a fost talharit in plina strada, in fata bancomatului de unde doar ce-si scosese salariu.

05 Noiembrie 2010 - Otelarii au intrerupt temporar fluxul la cald din combinat

Amenintati ca vor fi trimisi acasa in concedii fortate, angajatii din Otelaria combinatului de la Galati au intrerupt astazi munca.

05 Noiembrie 2010 - Legalizarea termoizolatiilor - ultimul episod

Proceduri simplificate pentru autorizarea lucrarilor de termoizolare a blocurilor. Pret maxim estimat de Primarie pentru toata documentatia de autorizare - 100-200 de lei de familie. Ordinul

05 Noiembrie 2010 - Marius Stan le cere competitorilor pentru Hotel Faleza sa se retraga

Licitatie aranjata - in sensul bun .Doar Primaria sa liciteze!

05 Noiembrie 2010 - Profesorul Petru Alexe a parasit PDL

Printr-o "Scrisoare deschisa... catre PDL Galati si un Post scriptum pentru PRIMAR" consilierul local Petru Alexe isi anunta, incepand din 4 noiembrie, demisia din PDL si, implicit, din toate

05 Noiembrie 2010 - Otelul, nici pupat, dar nici scuipat

Discutiile despre prestatiile "fluierasilor" din meciurile jucate de liderul Ligii I pot dura la nesfarsit cata vreme se poate specula orice, subiectivismul fiind un aspect foarte important.

05 Noiembrie 2010 - Baschetbalistii de la Phoenix Danubius, in Seria a II-a

In acest an cele doua echipe galatene de baschet participante in Campionatul Diviziei B nu vor mai juca impreuna, ca in editiile trecute. Federatia de specialitate a repartizat-o pe Phoenix Danubius

05 Noiembrie 2010 - Final de saptamana cu multe meciuri de hochei

La Patinoarul Artificial din Galati continua intrecerile celui de-al doilea turneu al Seriei C a Campionatului National de hochei pe gheata pentru juniori - Under 12.

05 Noiembrie 2010 - Dorinel: "Craiova, echipa buna"

Antrenorul Otelului este de parere ca Universitatea Craiova, echipa pe care jucatorii sai o vor intalni in aceasta seara, in etapa a 14-a a Ligii I de fotbal, este una dintre cele mai bune ale

05 Noiembrie 2010 - Biblioteca "V.A. Urechia", la aniversare

Momente festive, dezbateri, mai multe expozitii documentare, intalniri cu cititorii, acestea sunt doar cateva dintre manifestarile care vor avea loc, saptamana viitoare, la Biblioteca Judeteana "V.A.

05 Noiembrie 2010 - Trei saptamani cu mortul in casa

Ascuns de fiu pentru 22 de zile, corpul lui Vasile Panfile a fost gasit incuiat in casa. Criminalul se enervase pentru ca tatal il sacaia zilnic cu intrebari legate de bani si munca .

05 Noiembrie 2010 - Se inchide Furnalul 3 la ArcelorMittal

ombinatul va functiona cu un singur furnal. Toti muncitorii vor fi trimisi 20 de zile in concediu de odihna .