Înapoi la listarea arhivei

13 August 2011 - Maria Craciun a cucerit juriul la un concurs de pe Rai Uno

Tanara interpreta din Galati va intra in "Te lascio una canzone", cel mai cunoscut concurs de interpretare din Italia in luna septembrie.

13 August 2011 - 15 august este termenul limita ca sa va inscrieti in programul "Casa Verde"

Cei interesati sa aiba acasa o sursa ecologica de incalzire pot depune dosarele la sediul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Galati.

13 August 2011 - Creditorii Apaterm vor fi cunoscuti in septembrie

Judecatorii Tribunalului Galati au prelungit cu 15 zile termenul pana la care creditorii Apaterm trebuie sa se inscrie la masa credala. Decizia a fost luata joi, in spatele usilor inchise.

13 August 2011 - Mandatul de arestare al fostului sef DSV, Viorel Gheorghita, a fost prelungit

Fostul sef al Directiei Sanitar Veterinare si de Siguranta Alimentelor (DSVSA), Viorel Gheorghita, s-a aflat vineri la judecata magistratilor Tribunalului, care i-au prelungit mandatul de arestare.

13 August 2011 - Aproape 11. 000 de someri "de profesie"

La inceputul lunii august, in bazele de date ale Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati erau inregistrati 13.771 de someri, cu 404 mai putini decat la inceputul lui iulie.

13 August 2011 - Cultul Maicii Domnului la Galati

Dupa o perioada de doua saptamani, vreme in care crestinii galateni au parcurs, asemenea celor din intreaga Biserica Dreptmaritoare, Postul Adormirii Maicii Domnului, iata-ne in prag de sarbatoare.

13 August 2011 - Parada in straie populare, pe Brailei

Gri, mohorat si trist cum il stim, Galatiul s-a umplut vineri de culoare, muzica si veselie. Strada Brailei a avut parte de o defilare de zile mari.

13 August 2011 - Otelul sfarma Piatra?

Fundasul cu banderola al gruparii galatene vorbeste despre capcanele fotbalului care au facut ca Otelul sa smulga doar un punct in primele doua etape ale sezonului 2011-2012.

13 August 2011 - Seful serviciului contestatii din cadrul DGFP Galati isi punea fiica sa aleaga bijuteriile pe care le primea drept mita

Reprezentantii societatii escrocate de functionarul corupt au scos la iveala detalii socante despre modul de actiune al acestuia.