Înapoi la listarea arhivei

31 Iulie 2012 - Mircea Toader, inlocuit la sefia PDL Galati. Mihai Capra, numit presedinte interimar

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat ca Mircea Toader a fost inlocuit la conducerea Organizatiei judetene PDL Galati, fiind numit presedinte interimar Mihai Capra, fost secretar de stat in MAI.

31 Iulie 2012 - Ajuta un copil sa mearga in tabara!

Fundatia Cuvantul Intrupat organizeaza tabara de vara pentru 30 dintre copiii sprijiniti prin proiectele sale.

31 Iulie 2012 - 100 de adolescenti s-au luat la bataie cu apa

Chiar la fantana arteziana de la "Papadie" s-au adunat peste 100 de pusti care s-au udat cu apa de mama focului. Ei si-au dat intalnire pe facebook si, inarmati cu sticle si galati, nu s-au lasat

31 Iulie 2012 - Galatenii vor urmari filme pe un ecran-gigant amplasat pe Faleza Superioara

In perioada 1-5 august, se va desfasura la Galati Festivalul de Film Digital si al Efectelor Vizuale "Future Movie", organizat de Lumiere Artists, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei

31 Iulie 2012 - "Razesii" galateni Frunza, Tihan, Rusu si Manolache, promovati la Nationala

La finalul saptamanii trecute, pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, Federatia Romana de Rugby a organizat Cupa Regiunilor.

31 Iulie 2012 - Dorinel Munteanu testeaza doi jucatori de la concitadina Dunarea

Plecarea lui Salageanu la FC Vaslui si accidentarea grava a lui Silviu Ilie ii dau destule dureri de cap antrenorului Otelului, care momentan are ca singura solutie pentru banda stanga pe Ljubinkovic.

31 Iulie 2012 - Dorinel nu mai suporta ce i se intampla la Galati: "Jucatorii doriti de mine fac ravagii in alta parte!" Cine e scos vinovat pentru remiza cu Rapid

Remiza obtinuta de Otelul in fata Rapidului a declansat furia antrenorului gazdelor, Dorinel Munteanu, care a dat vina pe portarul Grahovac pentru golul din care giulestenii au egalat.

31 Iulie 2012 - Tatal fetei ucise de Dan Cadar: "E un handicapat care mi-a distrus copilul!"

Maria Clara Dragoi (18 ani) era eleva la Colegiul National "Al. I. Cuza" si, de trei ani, traia o povestea de dragoste cu fiul omului de afaceri si fost consilier local Mircea Cadar.