Înapoi la listarea arhivei

25 Noiembrie 2013 - Un tanar din Galati si-a pierdut viata dupa ce a ajuns cu masina intr-un sant, pe centura orasului

Azi noapte, in jurul orei 01.30, un barbat de 31, din Galati, in timp ce conducea un autoturism pe str. Drumul de Centura, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile unui carosabil umed, a pierdut

25 Noiembrie 2013 - Evacuare la noul mall din Galati. Vezi motivul care a creat panica

Sutele de galateni care s-au aflat duminica seara in noul mall din Galati au fost invitati sa paraseasca cladirea dupa ce a pornit alarma de incendiu.

25 Noiembrie 2013 - Eveniment despre dezvoltarea carierei, la Universitatea "Danubius"

Proaspeti absolventi, studenti sau tineri profesionisti sunt asteptati marti, 26 noiembrie, de la ora 9.30, la Universitatea "Danubius", la un eveniment care ii va ajuta ii dezvoltarea carierei.

25 Noiembrie 2013 - Lansare la apa cu emotii la Damen Galati: velierul Casei Regale din Oman s-a inclinat periculos de mult, dar s-a redresat cu succes.

Nava care a fost construita la Galati este una cu panze, extrem de rapida, dar care pastreaza caracteristicile secolului al XIX-lea.

25 Noiembrie 2013 - Pe cand demolarea garajelor? Oamenii vor parcari si trotuare

Laolalta cu chioscurile, numarul mare de garaje vine sa dea amploare impresiei de tiganeala si sufocare a cartierului in general si a pietei in special.

25 Noiembrie 2013 - Tragedie pe Centura! Un mort si trei raniti intr-un accident rutier

Grav accident de circulatie petrecut putin dupa miezul noptii, pe Drumul de Centura al Galatiului. O masina in care se aflau patru tineri s-a rasturnat in afara partii carosabile si s-a ciocnit de

25 Noiembrie 2013 - Patru aplicatii de pregatire in caz de cutremur in nicio luna

Un cutremur cu o magnitudine de 7,6 grade pe scara Richter, produs in Vrancea, a afectat cinci judete, Galatiul fiind cel mai grav lovit, cu peste 10 cladiri prabusite, 17 raniti grav, incendii si

25 Noiembrie 2013 - Noul prefect, in ultima vreme doar in functii de conducere

Conducerea Prefecturii Galati a fost preluata temporar, printr-o hotarare de Guvern, de Dorin Otrocol, pus in functie in locul lui Emanoil Bocaneanu, in prezent retinut.

25 Noiembrie 2013 - Emanoil Bocaneanu ramane dupa gratii

Fostul prefect de Galati, Emanoil Bocaneanu, nu a reusit sa convinga magistratii Curtii de Apel Galati ca poate fi cercetat in stare de libertate, asa ca ramane in continuare dupa gratii.

25 Noiembrie 2013 - Otelul coboara vertiginos in clasament

Ros-alb-albastrii au pierdut si confruntarea cu Sporting Club Vaslui, scor final 1-2. Unicul gol galatean l-a avut ca autor pe Marquinhos, care a transformat un penalti in minutele de prelungiri.

25 Noiembrie 2013 - United a batut Focsaniul si termina turul pe locul patru

Presedintele echipei galatene Toader Stefu si-a sarbatorit vineri ziua de nastere dar a avut parte de o seara agitata, care a inceput cu mari emotii dar s-a incheiat en-fanfare. Sala Polivalenta

25 Noiembrie 2013 - Sporting a invins in ultimul moment. Otelul II a capotat pe terenul lanternei

La sfarsitul saptamanii trecute s-au disputat jocurile celei de-a XIV-a etape din esalonul trei. O runda in care cele doua echipe galatene care activeaza in seria a II-a au obtinut rezultate

25 Noiembrie 2013 - Protest sindical in fata Prefecturii

Sindicalistii de la Cartel Alfa Galati vor continua astazi actiunile de protest a caror organizare a fost decisa la nivel central de catre conducerea confederatiei sindicale.

25 Noiembrie 2013 - Astazi, timp de 2 ore, doar "Urgentele" spitalelor functioneaza

Luni, intre orele 8 si 10 dimineata, are loc o greva de avertisment in tot sistemul sanitar.

25 Noiembrie 2013 - Investitie de 2 milioane de euro la LTG / Echipamente de ultima generatie la ArcelorMittal

ArcelorMittal Galati a investit 2 milioane de euro pentru modernizarea completa a Masinii de Rectificat cilindri de lucru si de sprijin de la Laminorului de Tabla Groasa 2.

25 Noiembrie 2013 - Zilele Galatiului, pline de petreceri, voie buna si multe concerte

Astfel, vineri, 29 noiembrie, vom avea un recital extraordinar sustinut de Ansamblul Folcloric Maria Tanase din Craiova, coordonat de Maestrul Dirijor Nicu Cretu si invitatii de exceptie Petrica Matu