Articole despre "aurel manole presedinte uap filiala galati"

Rezultatele 1 - 9 din 9 (0.161 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Satira sustine cultura: "Crihana's Bazaar", cu scop caritabil, la Galeriile de Arta

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 11:21

Satira sustine cultura: "Crihana's Bazaar", cu scop caritabil, la Galeriile de ArtaUniunea Artistilor Plastici (UAP) filiala Galati a ajuns aproape la sapa de lemn. Dupa o iarna in care vanzarile de la Magazinului Fondului Plastic (asa cum este cunoscut magazinul de pe Strada Domneasca) au fost aproape inexistente, UAP Galati este in imposibilitatea de a achita taxele si facturile pentru cele doua sedii si face eforturi pentru a-i tine pe cei doi angajati, carora nu le-a platit salariile de mai bine de o luna.

Ca sa se descurce pe termen scurt, conducerea filialei s-a

Life Show / stiri Life Show10 vizite[ PresaGalati.ro ]

"Sunt fericit ca sunt artist"

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 06:21

"Sunt fericit ca sunt artist"La vernisajul de luni seara, de la Galeriile de Arta, Sterica Badalan a avut emotii si... a uitat sa zambeasca. Acest lucru nu a umbrit, insa, cu nimic, atmosfera calda in care s-a deschis expozitia sa, "Fascinatia naturii".

Aurel Manole, presedintele UAP Filiala Galati, a facut, ca de obicei, oficiile de gazda, iar criticul de arta Mariana Cocos Tomozei a vorbit despre lucrarile artistului, dar si despre stilul acestuia, bine definit:

"Sterica Badalan are un stil personal, bine definit,

Life Show / stiri Life Show270 vizite[ Viata Libera Galati ]

Salonul plasticienilor braileni, la Galeriile Mantu

Miercuri, 08 Iunie 2011, ora 06:21

Salonul plasticienilor braileni, la Galeriile MantuLa sala "Nicolae Mantu" a Galeriilor de Arta s-a deschis, luni seara, Salonul artistilor plastici braileni.

Colaborarea intre cele doua filiale ale Uniunii Artistilor Plastici din orasele vecine dateaza de multi ani, este stransa si benefica pentru ambele parti.

Gheorghe Mosorescu, presedintele de la Braila, si Aurel Manole, presedintele filialei galatene, sunt doi plasticieni care au aceeasi deschidere pentru nou, pentru idei constructive si pentru colaborari in domeniul artistic.

In

Life Show / stiri Life Show210 vizite[ Viata Libera Galati ]

Arta de factura europeana

Luni, 09 Mai 2011, ora 06:20

Arta de factura europeanaIn aceasta perioada, trei artisti plastici bulgari isi expun lucrarile de pictura si de grafica la Sala "Nicolae Mantu" a Galeriilor de Arta din Galati.

Vernisajul expozitiei "Sinteze europene" a avut loc vineri seara, in prezenta celor trei pictori, dar si a reprezentantilor institutiilor organizatoare, Muzeul de Arta Vizuala Galati si Filiala locala a Uniunii Artistilor Plastici (UAP).

O trilogie

Atat presedintele UAP Galati, Aurel Manole, cat si pictorul Gheorghe Andreescu au

Life Show / stiri Life Show269 vizite[ Viata Libera Galati ]

Arta murala cu var lavabil

Joi, 22 Iulie 2010, ora 06:09

In pregatire, o expozitie nationala de caricatura .

Arta murala in alt sens al expresiei, asta pot vedea galatenii aflati in trecere prin fata Salii "Nicolae Mantu" a Galeriilor de Arta, de langa fostul magazin Modern.

Profitand de perioada concediilor si de faptul ca galatenii sunt plecati sa viziteze muzeele si galeriile din alte orase turistice, Uniunea Artistilor Plastici (UAP), filiala Galati, a inchis galeria timp de o saptamana pentru a varui si a face o serie de alte igienizari.

Life Show / arta138 vizite[ Viata Libera Galati ]

Expozitia artistilor tulceni

Sambata, 13 Decembrie 2008, ora 09:15

Din nefericire, la vernisajul care a avut loc ieri, la Galeriile "N. Mantu", au fost mai multi pictori care au expus decat persoane prezente la eveniment, ceea nu poate fi decat o bila neagra pentru urbea noastra. Filiala din Tulcea a Uniunii Artistilor Plastici (UAP) a venit la Galati cu o expozitie bogata, atat in ceea ce priveste numarul artistilor care au expus, dar si in varietate de tehnici, stiluri si teme. Evenimentul ar fi meritat mai mult public, dar si o participare mai mare a

Life Show / expozitie235 vizite[ Viata Libera Galati ]

Nicolae Spirescu - la vernisaj

Miercuri, 18 Iunie 2008, ora 10:41

Pictorul Nicolae Spirescu a deschis, luni seara, in sala Nicolae Mantu a Galeriilor de Arta, expozitia personala "Orizont danubian". Dedicata poetului national Mihai Eminescu, expozitia cuprinde lucrari de grafica si pictura infatisand portrete si peisaje - unele prezentate publicului in premiera. Presedintele UAP Filiala Galati, Aurel Manole, a facut oficiile de gazda, iar criticul de arta Mariana Cocos Tomozei a vorbit despre expozitie si despre autorul ei, prin prisma specialistului: "As

Life Show / vernisaj311 vizite[ Viata Libera Galati ]

Sfanta zi de Joi din sapatamana mare

Vineri, 25 Aprilie 2008, ora 10:55

Ieri, in Joia Mare, la Catedrala Episcopala s‑au adunat, inca de dimineata, crestinii dornici sa participe la Sfanta Liturghie, oficiata de un sobor de preoti, in frunte cu Prea Sfintitul Casian, Episcopul Dunarii de Jos. Slujba a durat pana aproape de orele pranzului, cand ierarhul locului a savarsit ritualul spalarii picioarelor a 12 copii de la Centrul de Plasament nr. 9, in acelasi fel in care, acum 2000 de ani, Hristos le‑a spalat picioarele ucenicilor Sai. In Sfanta zi de Joi din

Personalitati / Daniela Popa150 vizite[ Viata Libera Galati ]

"Dunarea de Jos", in martie

Sambata, 08 Martie 2008, ora 09:17

JOCUL DE-A INDRAGOSTITUL Ajunsa la numarul 73, revista "Dunarea de Jos" a propus drept tema de condei pe luna lui Martisor, "Discursul indragostit", cunoscuta sintagma lui Roland Barthes. Au raspuns constiincios Constantin Frosin, George Lates, Simona Frosin si Adina Fuica. Revista se deschide insa cu un pios omagiu adus lui Paul Paltanea, plecat sa scrie "Istoria cerurilor"… Nici de acolo nu inceteaza sa colaboreze, la pp 34-35 i se publica, in continuare, inca un articol din serialul

Personalitati / Nicolae Einhorn497 vizite[ Viata Libera Galati ]


Cele mai citite stiri
ACCIDENT TERIBIL la Potcoava. Un BMW a RUPT UN STALP cu semafor
Un accident rutier care ar fi putut avea urmari dintre cele mai grave a avut loc in urma cu putin ...
45 de perchezitii domiciliare pe raza judetului Galati pentru destructurarea unei retele de contrabanda cu tigari
Politisti de frontiera din Galati, sub coordonarea procurorilor Directiei de Investigare a ...
Contrabandisti de tigari treziti cu noaptea in cap
65 de indivizi banuiti ca sunt implicati intr-o retea infractionala care se ocupa cu contrabanda cu ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook