Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.432 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Otelul are nevoie de intariri

Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:00

Otelul are nevoie de intariri Otelul s-a calificat in sferturile Cupei Ligii, dar jocul echipei lui Hans Michael Weiss a suferit vizibil. Formatia galateana a stat bine in teren, dar nu si-a creat ocazii clare de a marca. Analiza jucatorilor, post cu post, va arata care sunt minusurile Otelului.

Vlasie a dovedit siguranta in poarta. Tanarul goalkeeper a fost lucid la marea ocazie a lui Margina din prima repriza si a aparat doua lovituri de departajare. Samuel Cojoc a fost exact pe partea defensiva, dar nu a urcat

Sport / stiri Sport 19 vizite [ Monitorul de Galati ]

Galatencele Alexandra Dindiligan, Dana Corban si Andreea Taivan, printre tricolore la Mondiale

Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:00

Galatencele Alexandra Dindiligan, Dana Corban si Andreea Taivan, printre tricolore la Mondiale Duminica seara a debutat, in Macedonia, Campionatul Mondial Under 18 de handbal feminin.

La startul editiei din acest an s-au prezentat formatiile: Olanda, Suedia, Brazilia, Coreea de Sud, Tunisia, Kazahstan (grupa A); Rusia, Norvegia, Ungaria, Japonia, Paraguay, Congo (grupa B); Danemarca, Romania, Germania, Macedonia, Argentina, Uzbekistan (grupa C); Franta, Croatia, Muntenegru, Portugalia, China, Angola (grupa D). Iubitorii handbalului din orasul nostru vor avea emotii deoarece in

Sport / stiri Sport 3 vizite [ Monitorul de Galati ]

Veteran pe patru roti

Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:00

Veteran pe patru roti In parcul Transurb, care numara 108 autobuze care circula pe diferite trasee in oras, exista un autobuz care are la bord peste un milion de kilometri, acesta inca transportand calatori.

"Avem in parcul auto al Transurb un numar de 30 de autobuze vechi, marca Cobra, care sunt cele mai vechi. Durata de functionare normala a unui autobuz nou este de 8 ani, dupa care acesta ar trebui sa intre in revizii sau reparatii capitale, aceste operatiuni trebuind facute in mod obligatoriu. Dintre cele

Actualitate / stiri Actualitate 29 vizite [ Monitorul de Galati ]

Alti aproape 800 de profesori, in examene pentru catedra

Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:00

Alti aproape 800 de profesori, in examene pentru catedra Inspectoratul Scolar al Judetului Galati organizeaza concurs de titularizare pentru profesorii care au obtinut cel putin nota 5 la inspectiile speciale sau la probele practice desfasurate in perioada 26 mai - 27 iunie 2014.

Sunt disponibile insa doar 150 de posturi didactice pe perioada nedeterminata. Alte 302 locuri sunt scoase la concurs in judetul Galati pentru angajare pe perioada determinata. Posturile propuse pentru continuitate, candidat cu nota/media cel putin 7 si definitivat sunt

Actualitate / stiri Actualitate 17 vizite [ Monitorul de Galati ]

60 de familii din Cudalbi au acum casele renovate

Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:00

60 de familii din Cudalbi au acum casele renovate 60 de familii din Cudalbi, afectate de inundatiile masive din septembrie 2013, se bucura de o casa complet renovata sau de reparatii ale pardoselilor si peretilor. Lucrarile de reabilitare sunt parte din programul "Fapte bune in vremuri grele", derulat de Habitat for Humanity Romania cu sprijinul JTI Foundation, organizatie caritabila inregistrata in Elvetia.

Habitat for Humanity Romania, impreuna cu oameni din comunitate si voluntari din Irlanda de Nord, au lucrat in perioada ianuarie -

Actualitate / stiri Actualitate 20 vizite [ Monitorul de Galati ]

Dunarea da credit tineretii

Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:00

Dunarea da credit tineretii FCM Dunarea a scapat sezonul trecut de retrogradare datorita schimbarii sistemului competitional. Conducerea tehnica a echipei galatene crede ca trebuie schimbata strategia, iar obiectivul principal trebuie sa fie promovarea tinerilor talentati din Galati.

Damian Bancila, antrenorul principal al Dunarea Galati, a declarat: "Este adevarat ca orice antrenor si-ar dori jucatori ca Lahm, Klose sau Khedira, insa trebuie sa fim realisti si sa lucram cu ceea ce avem la dispozitie. Avem un fond de

Sport / stiri Sport 6 vizite [ Monitorul de Galati ]

Cladirile datornicilor, vandute greu de fiscul galatean

Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:00

Cladirile datornicilor, vandute greu de fiscul galatean In primele 6 luni ale acestui an, la nivelui Directiei Regionale a Finantelor Publice a Judetului Galati au fost atrase la bugetul general consolidat din recuperarea creantelor bugetar 397,67 milioane lei, reprezentand un procent de 11,09% din totalul sumelor colectate de organele fiscale.

In aceeasi perioada au fost transmise debitorilor 269.151 somatii, pentru o valoare a creantelor bugetare de 1.121,53 milioane de lei, si au fost aplicate 71.522 popriri asupra disponibilitatilor bancare

Business / stiri Business 29 vizite [ Monitorul de Galati ]

Captura la Vama Oancea: cititor de carduri si dispozitiv de clonare

Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:00

Captura la Vama Oancea: cititor de carduri si dispozitiv de clonare Inspectorii vamali galateni si politistii de frontiera din cadrul Biroului vamal de frontiera Oancea au confiscat un cititor de carduri si un dispozitivul de inscriptionat carduri.

Totul s-a intamplat cand la Biroul vamal de frontiera Oancea s-a prezentat pentru control vamal un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in Republica Moldova. Microbuzul se deplasa pe ruta Chisinau-Constanta.

Actualitate / stiri Actualitate 55 vizite [ Monitorul de Galati ]

Complexul Muzeal de Stiintele Naturii, obligat sa recupereze indemnizatia de hrana de la proprii angajati

Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:00

Complexul Muzeal de Stiintele Naturii, obligat sa recupereze indemnizatia de hrana de la proprii angajati Situatie deloc placuta pentru angajatii Complexului Muzeal de Stiintele Naturii. Camera de Conturi Galati a cerut Complexului Muzeal de Stiintele Naturii sa recupereze de la proprii angajati indemnizatia de hrana (15 lei pentru o zi de lucru), sporul de calculator (intre 5 si 10% din salariu), ajutorul de Craciun si cel de Pasti (fiecare reprezentand echivalentul unui salariu mediu brut pe economie), pe motiv ca aceste drepturi banesti au fost acordate nelegal.

Curtea de Apel Galati a

Actualitate / stiri Actualitate 18 vizite [ Monitorul de Galati ]

Profesorii din Galati, la fel ca elevii pe care ii pregatesc

Luni, 21 Iulie 2014, ora 00:00

Profesorii din Galati, la fel ca elevii pe care ii pregatesc Aproape 200 de candidati-profesori au sustinut efectiv, saptamana trecuta, proba scrisa a examenului national de definitivare in invatamant, sesiunea 2014, la nivelul judetului Galati.

Procentul celor care au trecut si acesta proba este superior celui inregistrat la nivel national afisat sambata, 19 iulie (60,62%, inainte de contestatii).

Trebuie amintit ca dascalii inscrisi, care promoveaza examenul, dobandesc definitiv dreptul de practica in invatamantul preuniversitar.
Acest examen

Actualitate / stiri Actualitate 33 vizite [ Monitorul de Galati ]

Continua seria condamnarilor pentru clanul BUA

Luni, 21 Iulie 2014, ora 00:00

Continua seria condamnarilor pentru clanul BUA Instantele galatene se intrec in ultima perioada in condamnarea membrilor clanului BUA. Dovada sta o noua condamnare a acestora de catre Tribunalul Galati pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, pedepsele pornind de la 10 ani, cum este cazul Alinei Bulboaca, si ajungand pana la 12 ani de inchisoare pentru Paris Mahulea si Gheorghe Feraru.

Instanta a stabilit ca acestia sa plateasca si contravaloarea bunurilor ridicate si neachitate de la mai multe societati comerciale din tara.

Actualitate / stiri Actualitate 83 vizite [ Monitorul de Galati ]

Va raspunde cu propria avere dupa ce si-a falimentat intentionat societatea

Luni, 21 Iulie 2014, ora 00:00

Va raspunde cu propria avere dupa ce si-a falimentat intentionat societatea Municipalitatea l-a actionat in judecata pe un administrator de firma, Constantinescu Dumitrache, dupa ce acesta si-a falimentat in mod deliberat societatea pentru a tepui statul cu peste 2,3 milioane de lei.

Tribunalul Galati se va pronunta in acest caz pe procedura prevazuta de art.138 din legea 85/2006, privind angajarea raspunderii organelor de conducere. Conform procedurii, sunt identificate persoane carora le-ar fi imputabila aparitia starii de insolventa a firmei, la cererea

Business / stiri Business 41 vizite [ Monitorul de Galati ]

Tabara (de creatie) inedita, in Galati, pentru tinerii interesati de traditia populara

Luni, 21 Iulie 2014, ora 00:00

Tabara (de creatie) inedita, in Galati, pentru tinerii interesati de traditia populara Incepand de astazi (luni, 21 iulie), timp de cinci zile, la Muzeul Satului "Petru Caraman" de la Garboavele, este deschisa Tabara de creatie pentru tinerii galateni interesati de traditia populara.

Reprezentantii Centrului Cultural "Dunarea de Jos", din cadrul Serviciului Cercetare, Conservare si Valorificare a Creatiei si Traditiei Populare au anuntat ca Tabara de creatie organizata la Muzeul Satului are ca scop initierea tinerilor si familiarizarea acestora cu traditia populara prin

Life Show / cultura 17 vizite [ Monitorul de Galati ]

Dunarea se pregateste intens

Luni, 21 Iulie 2014, ora 00:00

Dunarea se pregateste intens FCM Dunarea isi completeaza lotul pe zi ce trece. Fata de jucatorii care s-au aflat marti la reunire au mai aparut Istrate si Panait. Fotbalistii galateni se pregatesc sub comanda lui Damian Bancila, tehnicianul care a stat pe banca in ultimele 4 etape ale campionatului trecut cand Dunarea a acumulat 9 puncte.

"Ne-am reunit luni pe 14, dar pregatirea propriu zisa am inceput-o pe 15 iulie. Lotul nu a fost la fel de numeros precum in anii trecuti, dar acest lucru conteaza mai putin in acest

Sport / stiri Sport 9 vizite [ Monitorul de Galati ]

Incepe cercetarea judecatoreasca in procesul politistilor locali judecati pentru infractiuni de coruptie

Luni, 21 Iulie 2014, ora 00:00

Incepe cercetarea judecatoreasca in procesul politistilor locali judecati pentru infractiuni de coruptie Judecatoria Galati a constatat zilele trecute legalitatea trimiterea in judecata a doi agenti din cadrul Politiei Locale Galati, acuzati ca au permis accesul la informatii care nu erau destinate publicitatii unor persoane care efectuau excavari ilegale la intrarea in Galati.

Mihai Marian Raducanu si o alta persoana i-au cerut lui Vasilica Nanciu, agent la Politia Locala, Serviciul de Control Agenti Comerciali, sa le dea detalii legate de zilele si orele la care politistii locali urmau su

Actualitate / stiri Actualitate 43 vizite [ Monitorul de Galati ]

Galateanca Patricia Tig a jucat finala in fata concitadinilor

Luni, 21 Iulie 2014, ora 00:00

Galateanca Patricia Tig a jucat finala in fata concitadinilor In ciuda ploii care a perturbat putin programul, partidele disputate vineri si sambata in fazele superioare ale celui de-al doilea turneu feminin din categoria Futures Trofeul Municipiului Galati - Viva Tenis au fost pe placul spectatorilor.

La a doua incercare, galateanca Patricia Maria Tig si-a respectat statutul de principala favorita si desi cu mari emotii, s-a calificat in finala. In sferturi, Patricia a intalnit-o pe concitadina Gabriela Talaba, pe care a reusit s-o invinga in trei

Sport / stiri Sport 3 vizite [ Monitorul de Galati ]

Otelarele isi incarca bateriile la Predeal

Luni, 21 Iulie 2014, ora 00:00

Otelarele isi incarca bateriile la Predeal Fotbalul feminin galatean vrea sa revina in prim plan asa cum a fost in urma cu ceva ani pe vremea Sirenei, vicecampioana nationala si medaliata cu bronz sub bagheta antrenorului Filip Dinu.

Proiectul Federatiei Romane de Fotbal a fost implementat cu succes la Galati si Otelul, echipa sprijina substantial de directorul general Remus Pascu a avut un sezon bun, pe care l-a incheiat in plasa liderului Universitatea Alexandria. De remarcat ca otelarele au produs singura infrangere formatiei

Sport / stiri Sport 9 vizite [ Monitorul de Galati ]

Otelul a debutat cu dreptul

Luni, 21 Iulie 2014, ora 00:00

Otelul a debutat cu dreptul Otelul si-a dorit mult sa inregistreze un rezultat pozitiv in prima partida oficiala a sezonului. Faptul ca la meci a asistat si potentialul finantator al echipei galatene, Florin Burhala, i-a stimulat pe elevii lui Hans Michael Weiss. Adversara din optimi, Ceahlaul, incurcase echipa galateana in ultimele meciuri oficiale.

Cele doua echipe au aliniat formule mult slabite fata de sezonul trecut. Primele 45 de minute au fost anoste. Otelul si Ceahlaul s-au temut una de cealalta, astfel ca

Personalitati / Otelul Galati 31 vizite [ Monitorul de Galati ]

Specialist agricol trimis in judecata de DNA

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 00:00

Specialist agricol trimis in judecata de DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatilor Neruja Vasilica, specialist agricol in cadrul Centrului Agricol Ivesti, institutie subordonata Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de abuz in serviciu, si Nastasache Mihai, administrator al unei societati comerciale, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de utilizare a

Actualitate / stiri Actualitate 44 vizite [ Monitorul de Galati ]

Spitalul de Urgenta puncteaza inca o data in disputa cu CJAS

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 00:00

Spitalul de Urgenta puncteaza inca o data in disputa cu CJAS Principala unitate medicala din judet a reusit acum cateva zile sa obtina suspendarea unui raport de control al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Galati, intocmit pe 06.06.2014, ce vizeaza retinerea unui procent de 1% din valoarea stabilita in baza unui contract (nr. 4SP/2013) incheiat intre cele doua entitati, aferent lunilor ianuarie, februarie, martie 2014. Tribunalul Galati a suspendat raportul de control al Casei de Asigurari de Sanatate pana la pronuntarea instantei de fond

Actualitate / stiri Actualitate 42 vizite [ Monitorul de Galati ]

Otelul II a castigat dramatic la Ivesti si continua in Cupa. Sporting a iesit in decor la Babadag

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 00:00

Otelul II a castigat dramatic la Ivesti si continua in Cupa. Sporting a iesit in decor la Babadag Sezonul fotbalistic 2014-2015 a debutat miercuri dupa amiaza cand au fost programate partidele din prima faza a Cupei Romaniei Timisoreana.

Stadionul Nicu Nour din Ivesti a gazduit derbiul judetean Gloria Ivesti -Otelul II. Partida a fost echilibrata, cu destule ocazii la ambele porti si s-a incheiat cu victoria oaspetilor din penalti in ultimul minut.

Rezultat final: Gloria -Otelul II 1-2 (1-1). Au marcat: Hodorogea (min.32) respectiv I.Codreanu (min.13), Gata (min.90 din 11 m). S-au

Sport / stiri Sport 19 vizite [ Monitorul de Galati ]

A cerut 1.000 de euro ca sa faca scapat un hot de masini

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 00:00

A cerut 1.000 de euro ca sa faca scapat un hot de masini Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati l-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Iulian Stanica Eftinica, inspector in cadrul Politiei municipiului Braila - Biroul de Investigatii Criminale, pentru trafic de influenta.

Procurorii anticoruptie au descoperit ca pe 26.02.2014 Iulian Stanica Eftinca, a pretins de la un martor denuntator suma de 1.000 euro, iar pe 28.02.2014 a primit de la acesta suma de 500 lei, pentru a-si trafica influenta

Actualitate / stiri Actualitate 66 vizite [ Monitorul de Galati ]

Agrimat Matca, una dintre firmele suspectate ca au incheiat contracte ilegale cu fundatia "Patrimoniu"

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 00:00

Agrimat Matca, una dintre firmele suspectate ca au incheiat contracte ilegale cu fundatia "Patrimoniu" Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de academicianul Alexandru Bogdan, presedinte al fundatiei "Patrimoniu", la data comiterii faptelor, pentru folosire a influentei ori autoritatii de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, in scopul

Business / afaceri 13 vizite [ Monitorul de Galati ]

Otelul incepe meciurile oficiale

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 00:00

Otelul incepe meciurile oficiale Otelul incepe sezonul oficial cu meciul din Cupa Ligii in care va intalni Ceahlaul. Partida va constitui o curiozitate, in ceea ce priveste componenta echipei de la Dunare. Conducerea clubului galatean a reusit sa-l legitimeze pe mijlocasul slovac Karlic, jucator care a evoluat in prima liga ceha. Antrenorul Hans Michael Weiss inca ii asteapta pe cei 3 jucatori promisi de directorul de scouting, Andrei Rusu. Galatenii sunt descoperiti la nivelul portii dupa ce transferul lui Cezar Lungu a picat.

Sport / stiri Sport 25 vizite [ Monitorul de Galati ]

Clubul Dunarea isi schimba numele

Joi, 17 Iulie 2014, ora 00:00

Clubul Dunarea isi schimba numele FCM Dunarea va deveni ACS Municipal Dunarea. Formalitatile pentru schimbarea numelui vor dura pana la inceputul lunii august.

In aceste conditii, clubul va putea fi sprijinit mai consistent de administratia locala. Pe plan sportiv lucrurile sunt departe de a fi asezate.

Numele noului antrenor nu este cunoscut inca, astfel ca primele antrenamente au fost conduse de tehnicianul care s-a ocupat de destinele formatiei galatene in ultimele 4 etape, Damian Bancila. Acesta a avut la dispozitie

Sport / stiri Sport 45 vizite [ Monitorul de Galati ]

Otelul asteapta inca jucatori

Joi, 17 Iulie 2014, ora 00:00

Otelul asteapta inca jucatori Primul antrenament al Otelului a adus si primele noutati. Sase jucatori noi au fost prezenti pe terenul doi al stadionului Otelul. Dintre acestia pot fi remarcati Hristu Chiacu si albanezul Edon Hasani. Chiacu s-a plimbat pe la toate echipele din Liga 1, in timp ce Hasani a mai jucat la Ceahlaul si la Poli Timisoara. Ceilalti jucatori noi prezenti la antrenamente sunt practic necunoscuti si nimeni din conducerea clubului nu a oferit amanunte referitoare la identitatea acestora. Directorul de

Sport / stiri Sport 18 vizite [ Monitorul de Galati ]

Instantele refuza, din nou, sa extradeze un galatean

Joi, 17 Iulie 2014, ora 00:00

Instantele refuza, din nou, sa extradeze un galatean Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati s-a vazut pus, din nou, in postura de a I se refuza cererea de emitere a unui mandat de arestare provizorie pentru un galatean, in persoana lui Robert Caracas, in conditiile in care mandatul de arestare venit din partea autoritatilor germane nu a ajuns la dosar.

In aceste conditii, barbatul a fost pus in libertate de judecatorii Curtii de Apel Galati, care urmeaza sa analizeze din nou solicitarea autoritatilor germane peste o luna de zile, pentru

Actualitate / stiri Actualitate 50 vizite [ Monitorul de Galati ]

Interventii pentru salvarea unor femei atacate de albine

Joi, 17 Iulie 2014, ora 00:00

Interventii pentru salvarea unor femei atacate de albine Albinele au facut deja doua victime in judetul Galati. Doua femei, una din Galati si alta din Plesa, au fost aduse la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean dupa ce au fost intepate de albine.

Daca femeia din Galati a fost intepata de albina in mana si a scapat mai ieftin, pentru salvarea vietii femeii din Plesa a fost necesara mobilizarea elicopterului, deoarece femeia in varsta de 47 de ani fusese intepata de albina la nivelul fetei si facuse imediat soc anafilactic. Femeia nu

Actualitate / stiri Actualitate 37 vizite [ Monitorul de Galati ]

Judecat in libertate pentru o evaziune record de aproape sapte milioane de lei

Joi, 17 Iulie 2014, ora 00:00

Judecat in libertate pentru o evaziune record de aproape sapte milioane de lei Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Cosmin Focsa, administrator al unei societati comerciale, pentru evaziune fiscala in forma continuata.

In rechizitoriul intocmit de procurorii anticoruptie s-a retinut ca, in perioada aprilie 2005 - septembrie 2007, Cosmin Focsa a dispus inregistrarea in evidenta contabila a firmei a unui numar de 138 facturi fiscale ce nu atestau o situatie de fapt reala.

Actualitate / stiri Actualitate 77 vizite [ Monitorul de Galati ]

Otelul face ultimele inregimentari

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 00:00

Otelul face ultimele inregimentari Otelul s-a intors din Slovacia, insa lotul de jucatori sufera modificari in continuare.

La primul antrenament de dupa revenirea din cantonament au participat Stelian Cucu si Vasile Gheorghe, care au semnat contracte cu echipa de la Dunare.

Lotul se va imbogati cu inca 3 jucatori. Este vorba despre un fundas central slovac care a participat la pregatiri, un mijlocas ivorian care a fost coleg cu Onwuachi la Iraklis Salonic si un atacant italian in varsta de 28 de ani. Cei trei stranieri

Sport / stiri Sport 37 vizite [ Monitorul de Galati ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima