Concert de exceptie al Trupei "Cristal", care si-a incantat fanii cu hiturile anilor '80 si a lansat noul album, "Meniul Zilei"

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 00:21
347 citiri
La Clubul Teatris a avut loc vineri seara un concert asteptat de foarte multi ani de iubitorii muzicii pop-rock din Galati: concertul Trupei "Cristal". Este un moment care finalizeaza doi ani de munca, in reunirea trupei si realizarea noului album, "Meniul Zilei".

Reunirea a avut loc in urma cu doi ani, la momentul in care membrii mai vechi ai trupei au fost invitati la emisiunea "Timpul Chitarelor", de la TVR. Asa a reaparut "Cristalul", in formula in care lui Tiberiu Cazan, Gheorghe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.