DETALII TERIFIANTE despre crima din ziua de Anul Nou. Victima a fost INJUNGHIATA in inima, HACUITA cu toporul si BATUTA cu batele!

Sambata, 04 Ianuarie 2014, ora 12:21
355 citiri
Anchetatorii au stabilit ca omorul comis la Balintesti (Galati) in prima zi a anului a fost de o cruzime rar intalnita, autorii fiind decisi sa-si extermine victima.

Razbunarea. Acesta ar fi fost mobilul crimei comise in plina strada in satul Balintesti, la primele ore ale anului 2014. Procurorii si criminalistii care au mers pe urmele sangerosului atac soldat cu moartea unui barbat de 34 de ani au fost socati sa afle ca indivizii care i-au luat zilele victimei fusesera porniti sa ucida. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.