100 de elevi din Galati, care au obtinut medalii la olimpiadele nationale si internationale, au fost premiati de Arhiepiscopia "Dunarii de Jos"

Sursa: Adevarul
Vineri, 19 Iunie 2015, ora 14:27
144 citiri
Joi, 18 iunie 2015, de la ora 17,30, la Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galati a avut loc serbarea de sfarsit de an scolar si festivitatea de premiere a elevilor Seminarului Teologic "Sfantul Apostol Andrei", dar si a unui numar de 100 de olimpici galateni, castigatori ai unor concursuri nationale si internationale.
La evenimentul - spectacol, denumit "Sarbatorim performanta!" a participat si Inaltpreasfintitul Parinte Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, insotit de Preasfintitul Parinte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.