A terminat Stanford si Harvard, dar preda in Romania pentru 1.000 de lei pe luna: "Acum stau la camin, cu studentii, contra cost"

Sursa: Adevarul
Sambata, 13 Mai 2017, ora 17:04
241 citiri
Stoica Cristinel Popa (29 de ani) a ales sa revina in tara din Statele Unite dupa ce a absolvit doua universitati de prestigiu, Stanford si Harvard. A predat pentru o vreme la Universitatea din Texas, dar a decis sa revina in Romania pentru a schimba sistemul de predare de aici, dar si mentalitatile. Stoica Cristinel Popa (29 de ani), asistent universitar si doctorand la Facultatea de Istorie, Filosofie si Teologie din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati, este originar din Braila. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.