Adolescenta maestra in arta ceramica, initiata in stilul kung fu: "Tu nu lovesti, ci te folosesti de forta adversarului"

Sursa: Adevarul
Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 18:57
120 citiri
Catalina Gavrilita (18 ani) este eleva in clasa a XII-a la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galati si a obtinut locul intai in 2016 la olimpiada de ceramica. Adolescenta este atat de pasionata de modelatul in lut si de desen, incat a renuntat la liceul unde fusese admisa initial si s-a transferat la Arte. Catalina Gavrilita (18 ani) este premianta olimpiadei nationale de ceramica din acest an. Ce inseamna, de fapt, o olimpiada de ceramica si ce calitati trebuie sa aiba un artist ceramic ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.