Ambasada Italiei vinde Casa Italia din Galati cu 91.617 euro. Pancartele pe care scrie pericol de prabusire, incluse in pret

Vineri, 14 Aprilie 2017, ora 05:21
155 citiri
Unul din imobilele de patrimoniu din Galati, aflat insa si pe lista caselor in pericol de prabusire, este pe lista celor 6 imobile pe care Ambasada Italiei la Bucuresti le vinde in perioada 10 aprilie - 15 mai.
Este vorba de celebra "Casa Italia", de pe strada Garii nr. 38, pe care Ambasada Italiei o vinde la pretul de 91.617 euro.
Ambasada a anuntat scoaterea la licitatie a sase imobile aflate in proprietatea statului italian, pe langa imobilul din Galati mai fiind alte cinci situate in Braila, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.