Asociatia ASMA si elevii Scolii Gimnaziale Nr. 5, spectacol caritabil: De la copil la copil sau bucuria de darui - "Fii si tu Mos Craciun"

Marti, 15 Decembrie 2015, ora 14:25
131 citiri
Atunci cand oferi un cadou, nu daruiesti obiectul in sine, ci o parte din tine, o speranta de bine pentru omul alaturi de care impartasesti aceasta bucurie, o farama din tine si toate intentiile bune. Un cadou facut din obligatie nu se va mai numi cadou, iar noi vom pierde simbolistica acestui gest, acesta fiind, de fapt, doar o recompensa sau returnarea unui favor. Acesta nu va intruchipa niciodata arta de a darui, deoarece cadoul insusi nu va fi insotit de niciun sentiment. Niciodata nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.