BAC 2017 Galati. Greselile ii pot costa scump pe elevi: "Am incercuit majoritatea raspunsurilor. Daca le considera semne, am picat Bac-ul"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 12:17
99 citiri
2.945 de elevi din judetul Galati au sustinut astazi proba scrisa a Bacalaureatului din 2017 la Matematica si Istorie. Adolescentii considera ca subiectele au fost mult mai usoare decat la simulari si spera sa obtina note bune, dar in focul examenului unii elevi au facut greseli pentru care ar putea fi nevoiti sa dea din nou examenul de maturitate. Atmosfera relaxata la Colegiul Tehnic "Aurel Vlaicu" din Galati dupa sustinerea probei scrise la Matematica si Istorie. Dupa ora 11,00, primii elevi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.