Bacalaureat 2016. Cum sa pici Bacul din cauza unei greseli: "Mi-au anulat lucrarea, pentru ca am taiat ceva cu o linie verticala si nu aveam voie"

Sursa: Adevarul
Vineri, 08 Iulie 2016, ora 13:12
129 citiri
Ultima proba a Bacalaureatului 2016 s-a dovedit una complicata pentru multi liceeni din Galati. Emotiile au fost la fel de mari ca la precedentele probe, iar greselile au fost pe masura la Bac-ul din 2016. Majoritatea tinerilor cred, insa, ca au scris suficient cat sa treaca cu brio examenul maturitatii. Emotii mari si la ultima proba a Bacalaureatului 2016. La Colegiul Tehnic "Aurel Vlaicu" din Galati, primii liceeni incep sa iasa din examen in jurul orei 11,00. Majoritatea isi aprind repede o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.