Barbatul care si-a decapitat mama si i-a infipt capul intr-un par a fost internat la Psihiatrie. "A spus ca femeia devenise un demon"

Sursa: Adevarul
Marti, 28 August 2018, ora 13:22
141 citiri
Ionel Mihaila (39 de ani) se numara printre putinele persoane care au comis crime in judetul Galati si nu au mers la inchisoare, dupa ce o expertiza psihiatrica a stabilit ca nu a avut discernamant la momentul faptei. Tribunalul Galati a hotarat printr-o decizie irevocabila internarea la Psihiatrie a lui Ionel Mihaila, un barbat de 39 de ani din comuna galateana Movileni, acuzat de omor calificat, dupa ce si-a omorat mama de 71 de ani in bataie, apoi a decapitat-o si i-a infipt capul intr-un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.