Barbatul care si-a injunghiat fiul si a violat-o pe fiica sa ramane in arest: "Ti-am facut-o pe fiica-ta cum am vrut eu"

Sursa: Adevarul
Duminica, 03 Iulie 2016, ora 13:17
80 citiri
Un galatean a fost la un pas sa isi trimita fiul in lumea celor drepti doar pentru ca a fost incapabil sa isi controleze nervii.
Pe 12.03.2016, Antonel Morun se afla in locuinta sa din satul Vames, comuna Piscu, cand intre el si fiul sau a izbucnit un conflict spontan.
Baiatul, Dumitru Adi Morun, si-a lovit tatal cu un picior de la un scaun, dupa care a dat sa plece, dar Antonel Morun nu a vrut sa lase "fapta" nepedepsita. Barbatul in varsta de 47 de ani a luat un cutit si l-a infipt fara mila ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.