Barbatul care si-a violat fata vitrega ca sa se razbune pe sotie a fost condamnat definitiv: "M-am razbunat pe tine pentru ca te-ai culcat cu tiganul"

Sursa: Adevarul
Vineri, 07 Aprilie 2017, ora 12:19
71 citiri
Judecatorii l-au condamnat definitiv pe un barbat de 47 de ani la 8 ani de inchisoare dupa ce si-a violat fiica vitrega de 15 ani, injunghiindu-si ulterior si fiul intr-un acces de furie. Un galatean i-a lasat masca pana si pe anchetatori dupa ce s-a descoperit ce a fost capabil sa faca pentru a se razbuna pe nevasta, pe care o suspecta ca-l insela. Pe 12 martie 2016, Antonel Morun se afla in locuinta sa din satul Vames, comuna Piscu, judetul Galati, cand intre el si fiul sau a izbucnit un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.