CAMPANIA VL "Trei intrebari pentru candidatii la Primaria Galatiului": Ce nu are acum Galatiul si va avea peste patru ani, cu dumneavoastra primar?

Sursa: Viata Libera Galati
Joi, 26 Mai 2016, ora 00:22
303 citiri
Galatiului ii lipsesc multe, dar are potential economic, turistic, cultural sau social. La fel de adevarat este ca, in campania electorala, atat orasului cat si galatenilor li se promit multe. Tocmai de aceea le-am cerut celor 12 candidati la Primaria orasului sa ne spuna "Ce nu are acum Galatiul si va avea dupa patru ani, cu dumneavoastra primar al orasului?".

Reamintim ca aceasta este a doua dintre cele "Trei intrebari pentru candidatii la Primaria Galatiului". Am decis sa initiem acest ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.