Centrul de permanenta medicala din Mazepa, la bugetare. Cladirea a fost cedata gratis primariei de Parohia "Sfintii Trei Ierarhi"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 August 2018, ora 11:54
117 citiri
Potrivit primarului Ionut Pucheanu, consilierii locali vor primi spre aprobare, la urmatoarea sedinta, proiectul de hotarare privind alocarea de fonduri pentru amenjarea imobilului primit spre folosinta gratuita de la biserica ortodoxa. Municipiul Galati va avea in curand un nou Centru de Permanenta pentru Servicii Medicale. Dupa cate afirma primarul Ionut Pucheanu, la urmatoarea sedinta a Consiliului Local se va propune aprobarea sumelor necesare lucrarilor de modernizare a spatiului unde va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.