Cine este tanara care invata 200 de copii sa danseze. "Pustii cu care lucrez nu mai au trac cand sunt priviti de foarte multi oameni"

Sursa: Adevarul
Sambata, 08 Iunie 2019, ora 20:07
117 citiri
Andreea Ignat (29 de ani) isi compune singura o parte dintre melodiile pe care le interpreteaza si isi scrie coregrafiile pentru spectacolele in care canta. Cea mai mare realizare a sa este scoala de dans pe care a deschis-o la Galati, care a fost votata recent cea mai populara scoala de dans din Romania. Andreea Ignat canta de la varsta de 6 ani, fiind prima ei pasiune. Pana la 9 ani isi stresa parintii, dupa cum ne dezvaluie cu umor, organizand ad hoc miniconcerte in casa, iar ulterior pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.