COMUNICAT privind inceputul proiectului: "CONSOLIDAREA POZIEsIEI PE PIAEsA A GLEMSY ART SRL IN DOMENIUL CONSTRUCEsIILOR PRIN ACHIZIEsIA DE UTILAJE"

Sursa: Viata Libera Galati
Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 10:11
71 citiri
GLEMSY ART SRL, in calitate de beneficiar, deruleaza incepand cu data de 23.10.2017, proiectul intitulat ,,CONSOLIDAREA POZIEsIEI PE PIAEsA A GLEMSY ART SRL IN DOMENIUL CONSTRUCEsIILOR PRIN ACHIZIEsIA DE UTILAJE", proiect finantat din Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2: "Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii", Prioritatea de investitii 2.1: "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.