Crime in serie care au zguduit Romania. Un pedofil a violat si omorat patru baieti: "Am vrut sa ma razbun pentru abuzurile din copilaria mea"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 12 August 2015, ora 06:14
196 citiri
Povestea crimelor in serie din Galati, carora le-au cazut victime patru baieti cu varste curpinse intre noua si 13 ani, incepe in primavara anului 2001, cu o descoperire macabra. Cadavrele a doi baieti de opt si noua ani au fost gasite in canalizarea prin care treceau conductele termice din apropierea Scolii Generale nr. 13 din Galati, din cartierul Tiglina 2.
Descoperirea a fost facuta de muncitorii de la Salubritate, care fusesera sesizati de profesorii de la amintita scoala ca din canalizare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.