Culisele Revolutiei. Mesajul stupefiant transmis de o celebra prostituata de la balconul judetenei de partid: "Fetelor, f...ti-va, ca nu va mai opreste nimeni!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 04:04
84 citiri
Episodul s-a consumat pe 22 decembrie 1989, la Galati, in toiul discursurilor revolutionare din balconul cladirii judetenei de partid, proaspat cucerita de valul de manifestanti. Printre revolutionari s-a strecurat si prostituata Mariana Babos (zisa Mariana Curdefier), care a lasat asistenta cu gura cascata prin discursul ei. Revolutia Romana n-a insemnat doar gloante, moarte, eroism si manipulare. Un eveniment de-a dreptul comic, in contrast cu dramatismul momentului, s-a petrecut pe 22 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.