Cum a fost ofertat un prorector sa gireze lucrarea academica a unui detinut: "Mi-a spus ca banii chiar nu sunt o problema"

Sursa: Adevarul
Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 18:29
161 citiri
In vara anului 2012, prorectorul Universitatii Dunarea de Jos din Galati, Adrian Lungu, a primit pe email propunerea de a gira pentru o lucrare stiintifica a unui detinut. "Este vorba despre un tip din penitenciarul Codlea, din Brasov. Mi-a scris, banuiesc ca mi-a luat mailul de pe site, ca nu avea de unde sa stie. Mi-a spus ca si-ar dori sa primeasca sprijin din doua puncte de vedere - sa ii tiparim noi cartea la editura Universitatii si sa-i scriu o prefata, favorabila, evident. Lucru pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.