Cum a inceput "revolutia sexuala" in Romania post-comunista. Indemnul din 22 decembrie 1989 in balconul sediului PCR: "F***ti-va, fetelor, ca e libertate!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 22 Decembrie 2019, ora 12:50
400 citiri
Momentul 22 decembrie 1989 nu a adus doar o teribila si sangeroasa inclestare intre popor si camarila din jurul lui Nicolae Ceausescu, ci a prilejuit si momente realmente comice. Unul dintre acestea a avut-o in prim-plan pe o romanca foarte cunoscuta: Mariana "Cur-de-fier" Babos. Marea majoritate a istoricilor se rezuma sa cantareasca Revolutia din 1989 in cifre si declaratii legate de varsarea de sange si de desfasurarea de trupe. Ceea ce nu-i deloc rau. Exista insa si alte lucruri, comice sau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.