Cum au ajuns politistii din Galati fani infocati ai unei pagini de Facebook care ii da in vileag. "De fapt, asta ne ajuta"

Sursa: Adevarul
Joi, 27 Iulie 2017, ora 17:53
78 citiri
Grupul Soferilor din Galati a fost creat pe Facebook acum cinci ani, pentru a semnala accidentele, radarele, strazile inchise, cu gropi sau afectate de ambuteiaje. Ulterior, grupul care a strans peste 25.000 de membri este un instrument de lucru util atat pentru soferi, cat si pentru politisti. Acum cinci ani, cand se nastea pe Facebook Grupul Soferilor din Galati, totul parea mai curand un soi de joaca pe internet, decat ceva serios. De altfel, primele actiuni au fost din categoria "Ai parcat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.