Cum au reusit cativa detinuti din Penitenciarul Galati sa insele mai multe persoane din Ploiesti si Campina prin metoda "Accidentul"

Sursa: Adevarul
Joi, 11 Mai 2017, ora 14:50
127 citiri
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti au trimis in judecata 10 persoane, doua dintre ele in stare de arest preventiv si opt sub control judiciar, pentru inselaciune si complicitate la inselaciune. Persoanele private de libertate se recomandau ca fiind rude ale persoanelor vatamate in accidente de circulatie si cereau diverse sume de bani ca sa acopere cheltuielile medicale. Protagonistii acestei povesti sunt incarcerati in Penitenciarul Galati si au elaborat un amplu sistem ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.