Cum n-au invatat romanii nimic dupa 4 martie 1977, cumplitul cutremur care a ucis 1.500 de oameni. "Un seism similar ar provoca pagube de trei ori mai mari"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Martie 2018, ora 06:02
83 citiri
Cat de pregatiti sunt romanii si autoritatile pentru a face fata unui nou seism de aceeasi marime. Consolidarea cladirilor cu risc seismic ridicat se face ca si cum nu s-ar face: in ritmul actual lucrarile vor fi gata in 80-85 de ani. Expertii cred ca daca seimul din 1977 s-ar repeta acum, pagubele ar depasi 6 miliarde de euro. Duminica, 4 martie 2018, se implinesc 41 de ani de la cel mai devastator cutremur din istoria moderna a Romaniei: seismul de 7,2 grade pe scara Richter din 1977. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.