Cum ne transforma stresul si cum putem sa ne protejam. Explicatia specialistilor: "De multe ori ne afecteaza si organele"

Sursa: Adevarul
Joi, 15 Octombrie 2015, ora 06:08
181 citiri
Senzatia de stres apare in momentul in care lucrurile se desfasoara altfel decat le preconizam noi si evident, in sensul negativ. Avem atunci sentimentul ca nu putem controla situatia si ca nu vom putea iesi din impas. Acelasi sentiment de panica ne cuprinde si cand ne lovim de o situatie complet noua, nefamiliara. Mai grav este ca in momentul in care presiunea isi face simtita prezenta ies la iveala parti mai putin placute ale comportamentului nostru. Ne transformam intr-o persoana suparata si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.