Destainuirile unui fost puscarias: "Prima data am fost violat la nici trei zile dupa ce am ajuns in celula. Doi ma tineau si al treilea isi facea de cap. Gardienii stiau"

Sursa: Adevarul
Luni, 21 Decembrie 2015, ora 02:07
231 citiri
L-am cunoscut pe Mihai (36 ani) la un centru de asistenta sociala din Galati. Trece pe acolo cand si cand, in scurtele lui perioade de libertate, pentru ceva de mancare si un pat cald. Nu-i o fire tocmai sociabila, insa pentru doua pachete de tigari si o sticla de vodca proasta, accepta sa vorbeasca despre viata in puscarie.
Vorbeste, dar nu prea comunica. Ii scoti informatiile greu, cu chinuri, caci are un fel siret de a raspunde, intocmai ca un versat purtator de cuvant de institutie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.